Motorum Çalındı 1000RR

Merhaba arkadaşlar.

cuma sabahı İstanbul - Bayrampaşa - Kocatepe mahallesinde 05:30 sularında resimdeki 34 EV 8774 Plakalı 1000rr ım çalınmıştır.

Görenlerin bilenlerin altta bulunan telefon numarama bildirmeleri rica olunur.

gKktHN2.jpg

XuBCyTR.jpg

GehTeu1.jpg

tfK0W2B.jpg

Güvenlik kamerası kaydını bu gece yada yarın eklerim.

0532 344 61 43
0533 326 93 97

Gözünüze çarptığında bildirirseniz sevinirim arkadaşlar. 7/24 bilgilendirebilirsiniz.

geçmiş olsun kardeşim telefonda konuşmuştuk benimde motorum 1000 rr çalındı . adamları durduracak kimse yok okadar motor varki plakasız polisin umrunda değil

Geçmiş olsun kendi malım gitmiş gibi üzülüyorum.Ama o makine çoktan parçalanmaya başlanmıştır bile.Adamlarda uyandı artık silahla soygun yapacaklarına ,iki kesiciyle tornavidayla bir kerede götürüyorlar malı.

bunları duydukça insan üzülüyor :pale: geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur.

polisimiz vatandaşın güvenliği sağlmayı bıraktı ceza kesim işlerine bakar oldu (kendi gözlemlerim bunlar.)

Çok geçmiş olsun herhangi bir yere bağlı mıydı engelleyici neler vardı bizlere tecrübe olsun diye soruyorum yanlış anlamayın inşallah en kısa zamanda bulunur :/

Kısa zamanda bulunur İNŞALLAH ama böyle dikkat çeken standart dışı bir motoru gezdirmeye yada satmaya cesaret edemezler. :(

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

çok sağ olun
polise gittiğimizde
elimizde guvenlik kamerası kayıtları var yol uzerindeki diğer guvenlik kayıtlarına da arastıralım
eds ye baktıralım dedik polisler cevaben
siz çok arka sokakları izliyorsunuz demek oldu

Geçmiş olsun,Allah kimsenin başına vermesin.

Boş yolda hız yapana,trafikte farkedilmek için egzos takana para üstüne para ceza, motor çalana, emek çalana hiçbir şey. Ah güzel memleketim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------

çok sağ olun
polise gittiğimizde
elimizde guvenlik kamerası kayıtları var yol uzerindeki diğer guvenlik kayıtlarına da arastıralım
eds ye baktıralım dedik polisler cevaben
siz çok arka sokakları izliyorsunuz demek oldu

Yok kardeşim yok bu ülkede ne adalet ne de güvenlik var. Yanlış yönlendirmeyeyim facebook üzerinde "motor delisi" sayfasıydı sanırım illegal yöntemlerle çalınan motoru bulduk diyorlardı ama nasıl bulduklarını söylemiyorlardı. Bİ git danış belki bi bildikleri vardır sana yardımcı olurlar.

Bu ne güzelliktir, benim içime oturdu acısı vallahi :( İnş tez zamanda bulursunuz parçalamasınlar da .

Kocaeli İl Temsilcisi
Geçmiş olsun , Allah sabır versin hocam :pale:

En kisa zamanda bulunur inş bu p..cler yine ortada şerefsizler iki üç tanesini vurmak şart

Sanırım çalınmaya karşı kasko şart böyle pahalı motorlarda, adamlar kamyona kaldırıp götürüyorlar herhalde, çok geçmiş olsun.

motor devamlı kapalı yerde duruyordu
dükkan sahibinin işi vardı bir yere gidecem dedi verdim yolda
arızalanmış servise götürdüm ustanın elinde başka motor vardı
bu gün bakamam daha sonra getir dedi bizde motoru dısarıda bıraktık
motor çalısır durumda değil
çalanlar çalıştıramazlar motoru umudum bir yere atmaları "parçalamadan"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar