Motorum Çalınamadı :)

sevgili arkadaşlar,
bu gün enteresandı, hani olur ya Kötü Gün, heh tam öyle. Çay içmek için yakacık gözdağına gitmeye karar verdik. Yolda 75 Km ile giderken orta şeritte, yavaş gittiğimizi düşünen bir AİLE (Fokus marka 4 teker) ince gördü bizi!!!! Sollamadı, İnce Görüp önümüzde 10 Km devam etti. Sövdüm ama takmadım, alışkınız ya. Ardından bir Kamyon ki Yavuz marka olanlardan, sağ şeritte 80 ile giderken Buraki77 kardeşlerimi kurallara karşı gelmeye zorlayıp sağ şeride attı!! bizim ardımızda fren etti baya bir!! Kornaladı, tahkir ve tezyif etti, biz de kuralları çiğneyip sağa emniyet şeridine saklanmak zorunda kaldık!!
Bunu da geçtim, 3 dakika sonra, yan yol tabir edilen E-5 e paralel yolda 80 ile devam ediyoz. Karşıdan şeref kelimesi ile beraber anılması TDK ya göre sevimsiz sayılabilecek bir WW Volt sürücüsü, Buraki ve bendenizin bütün sellektör ikazlarına rağmen sollama yaptı!! Frenlere sağlam asıldık! adam yanımızdan güneş gözlükleri ile baka baka geçti, ben el işaretleri ile sövme şekli yaparken, arkasındaki cevval bir oto (Markasını çıkaramadım, ama yeni modellerden bir Fiat) çıkıverdi sollamaya. Elimin biri sövme pozisyonunda olduğundan, sağ elimin zavallı hassasiyeti ile sıyırdık!!!! Ardından biri kalktı üzerimize doğru sollamaya, insaflı adammış, bir günde 2 kez öldürücü kaza riski yeter dedi heral, tekrar şeridine döndü.
şimdiiii, geldik, Hırkıslık olayına!!!
Biz daha önce geldiğimizden, motorları Görebileceğimiz bir yere çektik. Ama garsonların bizi Tuvaletin önüne yerleştirme isteklerini sertçe reddettiğimizden, arkalara bir yere yemek yemek için oturduk. Yemek bitti, bahçe kısmında çaylara devam edeceğiz, baktık motorlar görüş alanımıza uzak bir masa dedik, yav bunca kişinin arasında motora zarar vermek isteyen çıkmaz heral, oturduk. 2 saat sonra, karşımda oturan ve Beat imin namusunu bu sayede kurtaran Buraki77 kardeşim, ''Abi bu ara fazla motor geçti, bir dolap olmasın, sanki aşağı doğru süzülen seninkiydi'' diyen uyarısına, Koşturduk!! daha doğrusu Burak koşturdu, ben şaka ediyo sandım. bir de ne göreyim: benim motur güvenliklerin elinde!! Kıllanıp herifi durdurmuşlar. Herif Motorumu terketmiş, ormana doğru sakince arazi oluyor. Önce korumalar çalıyo sandıydım, ama koşturdum bu Kolunda Akrep Döğmesi olan gence doğru. Herif hırkız,evet evet herif hırkızın ta kendisi,biz peşinden''gel lan buraya mnskytzkm'' diye koşturunca, attı kendini uçurumlara, kayboldu. Dolandık durduk buluruz deyi. Güvenlik arkadaşlar zati kartal gibi çepeçevre haber verdiler, telsiz iletişimi kurdular, ardından poliste geldi,bunların bölgede çok tanınan tiplar olduklarını söylediler.İleride bigün yakalarsak geçmişe yönelik şikayetçi olurmusun dediler.Elbette evet dedim, sonuçta önemli olan motorumun bulunması-alınması değildir benim için; hırkızların İYİ BİR DERS ALMASIDIR.
Motorlar gözümüzün önünde bile çalınabilirler. Asla benim gibi boşvermeyin, Spiderman gibi Sipider duygulara sahip bir Buraki77 ile geziniz.:rendeer:
Vallah O olmasa motur gittiydi.:cat:
Herkese kazasız BELASIZ sürüşler dileriz.

HRC

vay at hırsızları vayyy... geçmiş olsun, ben bile bi yere bırakınca motoru içimde bi kuşku oluyor, şu basbasbağıran alarmlardan mı alsam diye düşünüyorum valla

Arkadaslar benim Dylan'da Otocode marka alarm var. Ilk basta cok tereddut ettim acaba akuyu yer mi diye, fakat daha sonra yetkili bir kisiyle gorustum ve alarmin akuden cok cok az birsey yedigini ogrendim. Eger motorunuzu duzenli olarak kullaniyorsaniz hic dusunmeden taktirin derim.

Alarmin ozelliklerine gelince; oncelikle immobilezer var. Alet motorun icine monte ediliyor ve disardan gozukmuyor. Ayarlanabilir darbe sensoru var, motora dokunduklari anda otmeye basliyor. Isterseniz darbe sensorunu devreden cikarip alarmi sadece motor calistirildigini anda calmaya ayarlayabilirsiniz. Bunun disinda alarma almaya unutsaniz bile alet siz uzaklastiktan 1 dk sonra otomatik devreye giriyor, yine siz yakinina geldiginizde otomatik devreden cikiyor. Eger 24 saat boyunca motorunuza dokunmazsaniz otomatik olarak uyku konumuna geciyor ve akuden beslenmeyi kesiyor, en ufak bir dokunusta tekrar aktif oluyor.

Fiyati 180 YTL civari. Eger kapali garajiniz yoksa bu parayi vermeye deger, en azindan geceleri rahat uyku uyursunuz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla büyük gecmiş olsun
snin o küççük motordan ne istemişler :salut::cherry:
benimkini demir kilitlerle pantolonuma bağlasam pantolonumla çalacak şerefsizler :queen:

geçmiş olsun.. motora bi alarm falan taktır yinede caydırıcı olur..

Abi araçtan hayvan gibi söz etmişşin :D 4 ayak misali.Bende gözdağına yakın oturuyorum.Geçmiş olsun tekrar.

bu ne guzel ne eglenceli bir anlatimdir yahu)) guluyorum affola)) kese attir saglamca haci cok ust uste gelmis hersey))

@denizcimuzaffer;

"ardından poliste geldi,bunların bölgede çok tanınan tiplar olduklarını söylediler.İleride bigün yakalarsak geçmişe yönelik şikayetçi olurmusun dediler.Elbette evet dedim, sonuçta önemli olan motorumun bulunması-alınması değildir benim için; hırkızların İYİ BİR DERS ALMASIDIR"

Merak ettim aradan bunca yıl geçmiş,polis başka hırsızlık olayı olduğu zaman ,tespit için çağırdılar mı?

Arkadaşlar MOTOCAT diye kızıltoprak ta bir motosiklet firması, araç takip sistemi takmaya başlamış motosikletlere bence bir bakın derim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu olaydan sonra denizci muzaffer kardeşimiz Bir tane FORESİGH 250 maxi scooter almış ve çaldırmıştı..
Ve bulunamamıştı... Demekki önceden olacağı varmış, ve engel olmak mümkün değilmiş....:cat:

Daha sonra denizciyi de kaybettik, buralara uğramaz oldu.... Küstürdüler buraya....:)

Ön not: Bende 2006 da motorumu çaldırdım ve bulunamadı...
Ruhsat hala elimde durur... Kocaman çalıntı ibaresi ile... :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yıllar öncede okumuştum ama yazamamaıştım ,bende şunu çıkarttım "honda beat la otobana çıkılmaz"

:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar