Motorum Bulunduu :) :)

17.03.2015 salı günü evimin önünden çalınan motorum 10 gün sonra yani bugün bulundu. Gaziantep şahinbey karataşta çalınan motorum kiliste bulundu. Kilis emniyet müdürlüğüne gidip teslim aldık, sepet vardı arkada, onu sökmüşler, direksiyon kilidini kırmaya çalışmışlar kırılmamış, kontağın takılı olduğu civatalar kırılmış. Onu hallettik başka bir hasar yoktu elhamdülillah. Çok mutluyum. İnşallah motoru çalınan arkadaşlarınki de bulunur.

Motor da bu: http://imgim.com/received_1420923421537758.jpeg

plaka üzerinde yoktu, sistemde 'Plaka Çalıntı' diye göründüğünden yeni bir plaka çıkartmam gerekiyormuş, onun masrafı ne olur?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
YENİ plaka ruhsat değişicek çünkü herşey dahil. 178 tl ruhsata 25 tl plakaya veriyorsunuz. geçmiş olsun

Allah razı olsun hepinizden. Adamları tutmuşlar 2 kişi, onlar 1600 tl'ye aldıklarını söylemiş artık doğru mu yalan mı orasını bilmiyorum. Nezarethanedeydiler galiba pek bilgi vermediler o konuda.

Öncelikle geçmiş olsun. Çok sevindim bulunduğuna :)
umarım motoruna sağlam bir kilit sistemi yaparsın da tekrar bu acıyı yasamazsin..

Hadi geçmiş olsun.
Darısı motosikletleri kendilerinden koparılmış tüm arkadaşların başına.

Geçmiş olsun, umarım varsa diğer arkadaşlarında bulunur. Ben bu işin arkasını bırakmazdım açıkçası :bounce:

Gecmiş olsun.

barodi arkadaş zevlekler renkler tartışılmaz ama şu senin avatar resmini geğiştir

geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah :) Bende bir Gaziantepli olarak Çok korkuyorum bu motorların çalınmasına. Geçenlerde bizim binanın merdiven altında duran bir kuba'yı da çalmışlardı. Darısı tüm Arkadaşlarımızın başına. Umarım suçlular yakalanır ve adalete teslim edilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar