MOTORUM BULUNDU!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motorum Bulundu!!!

ARKADAŞLAR CUMARTESİ ÇALINAN MOTORUM SALI GÜNÜ BULUNDU...
ASYA 150T1 CUMARTESİ ÇALINMIŞTI ÇALAN ŞEREFSİZLER DÜZ KONTAK YAPCAZ DİE ÖN PANELİ PARÇALAMIŞLAR.. MOTORUN AĞZINA S..MIŞLAR SONRA BOZULUNCA Bİ KÖŞEYE ATMIŞLAR POLİSLERDE BULMUŞ BİZE HABER VERDİLER GİTTİM ALDIM 250 MİLYONLUK PARÇA MASRAFI ÇIKTI..
BUNADA ÇOK ŞÜKÜR ELBET.. GERİSİ DİĞER ÇALINAN ARKADAŞLARIN BAŞINA..

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

gözün aydın...şanslı adammışsın...baktılar motor çalışmıyor işe yarar parçaları alıp sadece iskelet olarak da bırakabilirlerdi...verilmiş sadakan varmış...

arkadaşlar herkese teşekkür ediorum.. umarım diğer çalınan arkadaşların ki de bulunur.. çok kötü bi şey yaa.. 3 gün perişan oldum ne uykum ve huzurum kalmıştı.. neyseki bulundu.. işde adamlar almışlar direksiyon kilidi hikaye arkadaşlar hiç bi güvenliği yok!! herifler hemen kırmışlar .. sonra sağ ve sol ön sinyalleri kırıp düz kontak yapmışlar.. bunu yaparkenb sigortayı attırmışlar sonra sigortayı direk bağlamışlar.. yani adamlar işi iyi bilio..neyse bayaa bi yol gitmişler sonra motorun bulunduğu yerdeki görgü tanıkları iki kişinin motorla bi kamyonun altına girdiğini görmüşler..
biz motoru bulduğumuzda hiç çalışmıo du.. aküsüde bitmiş.. bi de baktıkki beyin i ortada yok!! motorun beyni kaza sırasında düşmüş galibaa.. şans işde yoksa daha bulunmazdı.. bunlarda çalıştırcaz die aküyü bitirmişler.. bakmışlar gene olmadı en sonunda atmışlar bi köşeye... sonrada polisler bulmuş.. 250 milyonluk masraf çıktı.. ankaradaki bayii den allah razı olsun hemen ilgilendiler 3 saatte motorun bütün parçalarını değiştirip çalışır vaziyette hemen teslim ettiler.. üzerimde fazla parada yoktu 150 milyon bayii e borçlandım.. son derece anlayışlı ve yardımsever insanlar onlarada burdan teşekkür ediorum (bu formları okuolarmış) yani arkadaşlar alıcaksanız asya alın ankaradan alın.. her türlü memnun kalırsınız.. neyse bu kadar reklam yeter herhalde :) tekrar sağolun arkadaşlar inşallah diğer arkadaşlarda bulurlar motorlarını.. ha bu arada disk kilitleri var ben aldım gayet kullanışlı bi şey onu kullanıorum onuda tavsiye ederim...

gözün aydın arkadaşım. senin adına sevindim. keşke hiç hasar olmasaydı ama buna da şükür. ya hiç bulunmasaydı dimi...

Moderatör (forrap)
Ya dostum çok sevindim gözün aydın :flower:
votka, birader hırsızlıkla garantinin hiç bi alakası yok olmasıda imkansız gibi bişey zaten...Dünyada öyle bi garanti yok keşke olsa ama yok zaten olsa kasko şirketleri yeni motorlardan para kazanamaz...

geçmiş olsun arkadaş. . . :)
deamon' Alıntı:
gözün aydın...şanslı adammışsın...baktılar motor çalışmıyor işe yarar parçaları alıp sadece iskelet olarak da bırakabilirlerdi...verilmiş sadakan varmış...
belkide polis yaklaşmıştır o yüzden öle bırakıp gitmişte olabilirler. . .

çkk büüyk geçmiş olsun abi Allah o hırsızların belasını versinde başka kimsenin ne motorunu nede canını yakabilsinler :jocolor:

çok sağolun arkadaşlar.. walla direksiyon kilidi felan hikaye arkadaşlar.. ben 10 yıldır motor kullanıorum çalınan yere motoru belki yüz defa bırakmıştım.. ama işde hiç beklenmedik bi anda bi zamanda çaldılar.. o yüzden arkadaşlar önleminizi alın.. alarm mutlaka taktırmak lazım.. ben bu gün taktırdım 50 milyona.. üstüne birde disk kilit takıorum.. bi ton güçlükle aldığımız motorları adamlar gözünün yaşına bakmadan götürüolar.. aman dikkat!!!

gözün aydın arkadaşım benimde başıma geldi bu yüzden ne hissettini tahmin edebiliom yinede sen şükret bulduna. abe hırsızlın cezası yokki şerefsizlerde bundan yola çıkarak lini kolun sallayarak çalıollar neysetekrardan geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar