Motorum Bulundu 34 FL 5564

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben kaçtım cafe kapanıyor.

Tekrar tekrar ALLAH (c.c) hepinizden Razı Olsun Hepinizde Hayırlı Akşamlar.

ALLAH'A EMANET OLUN

valla cok sevındım arkadasım.allah bır daha yasatmasın.olsun okadar masraf,cıkacagı varmıs dıyelım.kazasız surusler.

büyük geçmiş olsun hadi hayırlısı nazarıdır okadar olsun 500-600 lira

nasıl bi nazarlıktır senin dediğin 500-600 ytl
çalınan motor 15-20 milyarlık bi motor değil
zaten fiyatı ne kadar ki nazarlığı 500 olsun
aynı şey senin başına gelse nazarlık olarak düşünmezdin:farao:

Valla sağol arkadaşım öyle ama ona da şükür.işin kötü tarafı şikayetçi olduğum halde hepsi serbest bırakıldı.

4 kişi yakalandı ama 2si mağdur.motoru 400 tlye satmışlar.diğer ikiside daha çocuk valla.

satan kadar alan da suçlu
bu adiler motoru satabilceklerini bildikleri için çalıyolar
o fiyatı duyunca çalıntı olduğunu düşünmedilermi zannediyosun. tam tersine amaan bişey olmaz sildiririrz şase ve motor numarasını diye düşünmüşlerdir

işte tc kanunları sen ,git adamın malını çal bigüzel haşat et sonra sat,yakalan sonra mal sahibinden önce karakoldan çık,yuh diyorum yaa bunlara çouk demeyin kardeşim bunlar 3.5 sene sonra neler yapacaklar.örnek istiyorsanız buyrun meclis..

Şimdi yeni moda bu kanun dışı her işi yapıyorsun, sonra ceza almadan çıkıp gidiyorsun.. Yaptığın kar kalıyor...

Kardeş Geçmiş olsun.. Allah daha beterinden korusun ve Allah kaza BELA vermesin.. En azından masraflar çalanlardan kesilebilirdi.. ama nerde o ADALEEETT....

vay be tam 2 ay sonra motorun bulundu demek Allah'tan umut kesilmez
inşallah motosu çalınan diğer arkadaşların ki de bulunur

bunada şükür çok sevindim bulunduğuna inş bidaha böle şeyler ile kimse karşılaşmaz ümüdiyle amin

diğer topicte çakma yamaha olarak geçiyordu yanlıs hatırlamıyorum herhalde gözün aydın Allah kimsenin başına vermesin

satan kadar alan da suçlu
bu adiler motoru satabilceklerini bildikleri için çalıyolar
o fiyatı duyunca çalıntı olduğunu düşünmedilermi zannediyosun. tam tersine amaan bişey olmaz sildiririrz şase ve motor numarasını diye düşünmüşlerdir

Evet çalan kadar alan da şuçlu ama o çocuklar motoru sahibine ulaştırmak için almışlar.benim amacım kimseyi savunmak değil ama o çocuklar olmasaydı şimdi motor halen yoktu ortada.ve o şekilde yani dediğin gibi motor numarası yada şasi ile uğraşacak kadar tecrübeli değiller bildiğim kadarıyla.Bence onların amacı MACERA gibi bişey.ya 16-17 yaşlarında çocuklar bunlar.:silent::silent::silent:​

Arkadaşlar ALLAH (c.c) Hepinizden Razı Olsun

diğer topicte çakma yamaha olarak geçiyordu yanlıs hatırlamıyorum herhalde gözün aydın Allah kimsenin başına vermesin

Diğer topic derken neden bahsettin anlayamadım arkadaşım :silent::silent::silent:

Gerçekten Diğer Arkadaşlarında Bulunur İnşallah.

Ben Buradan Bütün Kurye Arkadaşlara Bütün Motor Kullanan Arkadaşlara Seslenmek Sesimi Duyurmak İstiyorum.

Kesinlikle Motorunuzu Bilmediğiniz Bir Yere Bırakmayın.5 Dakikalığına Bile Olsa Bırakmayın.En Azından Kilitleyin 5 Dk Sonra gelip Geri Açın Kilidi ve Bu Konuda Bütün Arkadaşlarımın Duyarlı Olmasını İstiyorum.(Gönlümden Geçen Budur)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar