Motorum,ben Ve çeşme

evet arkadaşlar 14.05.06 pazar günü kuzenimle saat 10:30 da motorla izmir den çeşmeye yola çıktık gidiş i otoban dan yaptım:rendeer:

işte çeşme/alaçatı ilk durağımız

işte bennnn

işte kuzen

işte çeşme/dalyan

dönüş te eski yolu tercih ettim çünkü manzara seyretmeye ihtiyacım vardı

rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım :cherry:

işte sonnnnnnn

toplam 25 ytl benzinle 222 km yol yaptım motor la gidiştede dönüşte de bir kere mola verdim hafiften şişme oluyor ama yolda bırakmıyorrrr:cherry: :rendeer:

abi denizin maviliği ne kadar tatlı öyle.. insanın içi kıpır kıpır oluyo .. :queen: eline sağlık..

deniz in mavisi beni de çok etkiledi ama amacım sadece yol yapmaktı ve çeşmeyi gezmekti bir dahaki sefere denize de gircem:rendeer:

vallah ehliyet ve ruhsat oldumu böyle gezmek çok daha zevkli oluyor allaha şükür hepsi var:rendeer: :cherry:

helal olsun NİNJA BEDRİ otoyolda durulmayacağını öğrendiğin gün :pr: bu iş tam olacak eline motoruna sağlık ama senin ehliyet ve ruhsatın var sana bişi olmaz :mrgreen:

APV41' Alıntı:
helal olsun NİNJA BEDRİ otoyolda durulmayacağını öğrendiğin gün :pr: bu iş tam olacak eline motoruna sağlık ama senin ehliyet ve ruhsatın var sana bişi olmaz :mrgreen:

cengiz abi arıza durumunda nerede durucaksın ben orada motor u dinlendirmek için durdum :wiinkk: ayrıca ehliyet ruhsat kaza anında benim hayatımı korumayabilir ama en azından o tür bişeyden kurtulursam hakkımı koruyabilirim haklıysam:rendeer: ayrıca yolda hiç bir polisden korkmadan yol alabiliyorum bu bile yetiyor insana bunu sen de ehliyet alınca anlayacaksın:cherry:

Seni tekrar motosikletle görmek güzel bir gün görüşmek dileğiyle hemşerim...

sağol dostum işallah bir gün görüşürüz:rendeer:

herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim.:rendeer: gezilerimin devamı gelecek bundan sonra kamp hayatımda başlayacak 4 kişilik çadırım var:cherry:

paylaşım için teşekkürler...
ahhh ulan deniz..yüzme ... özledim len seni....:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar