motorum baglandı lütfen bu duruma düşmeyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili kardeşim merak ediyorum senin durmunda yakalanan bir arkadaşa nasıl davransaydı s enin için güzel olurdu tam açıklarmsın??
Adam ehliyetsiz ve kasksız yakalamış ve otoparka çekmiş efendim buyrun sizi karakola götürelım oradanda eve bırakalım demediği içinmi bu bütün kızgınlıklar.....

Geçmiş olsun ehliyetini alırsın artık. Ama bence polisin davranışıda hiç hoş değil...

kardeşim büyük geçmiş olsun ancak 600 mil zarar verirler aga sana bişi olmasın benzer bi olayda bnm basıma geldi babamın arabasıyla sağa park ettim tarım ve köyişlerinin resmi kamyoneti yolun ortasında durdu kaldır o arabayı ordan dedi hasktr dedim gittim işimi hallettim arabanın yanına bi döndüm polis aynen ewrakları aldı... sokağın ortasına park eden bu adam kime ceza yazcan bi karar ver dedim bnm işimi banamı öğretçen dedi iyi öğrenmemişsin zaten dedim aldı ruhsatı duran arabya ne kadar ceza varsa yazdı 198 ytl muradına erdi yani kafanı takma kardeşim varsın mutlu olsunlar zaten ancak böyle kendilerini tatmin ediyolar bırak tatmin olsunlar ezik insan bunlar salla 600 mil bize dokunmaz be kardeşim ama onları mutlu etmeye yeter de artar bile...

SAVASXXL' Alıntı:
sevgili kardeşim merak ediyorum senin durmunda yakalanan bir arkadaşa nasıl davransaydı s enin için güzel olurdu tam açıklarmsın??
Adam ehliyetsiz ve kasksız yakalamış ve otoparka çekmiş efendim buyrun sizi karakola götürelım oradanda eve bırakalım demediği içinmi bu bütün kızgınlıklar.....
hyr tabiikide öle bişi demiorum sadece yasadıgım tecrübe herkese ders olsun die anlattım :pale: ama yanlıslıkmı oldu anlamadım kasksızda yakalasa,ehliyetszlikte olsa hepsi kabahatim memur tabiiki görevini yaptı tabiikide cezamı cekicem bunların hiç birine itirazım yok ama böle davranıslar hiç hoos deil sadece benim içinde deil diğer arkadaslarında hosuna gitmedi.bişi diemiorum oldukca üzgünüm.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cezayı keser basar gider saçma sapan konuşamaz öyle bi yetkisi yok bunların iyi bir davranış egitiminden geçmesi gerek yaklaşımı konuşması davranışları düzgün olması gerek benim düşüncem laga luga edemez kardeşim benim verdigim vergi ile maaşını alıyorsa görevini yapıcak saçmalamıycak hiç bişi konuşmayacak

ashes' Alıntı:
cezayı keser basar gider saçma sapan konuşamaz öyle bi yetkisi yok bunların iyi bir davranış egitiminden geçmesi gerek yaklaşımı konuşması davranışları düzgün olması gerek benim düşüncem laga luga edemez kardeşim benim verdigim vergi ile maaşını alıyorsa görevini yapıcak saçmalamıycak hiç bişi konuşmayacak
cok saol cok teşekkürer

Moderatör (forrap)
BBRR' Alıntı:
arkadaşlar polis görevini yapmış ne eksik ne fazla ehliyetsiz yakalanan motor için yapılması gerekeni yapmış ..sen ben kağıdı okumayacam desende demasende seni mahkemeye sevkedecekti zaten ...
Abi haklısın ama bizim söylediğimiz şey zaten polisin azarlarcasına tutumu...Kusura bakmasın ama ona o hakkı kimse vermiyor.Ehliyetsiz arkadaşımız zaten suçunu kabul etmiş ona denebilecek çok bişey yok benim burda kızdığım şey,polis efendi kendini ne b.k sanıyor ki azarlarcasına iş yapıyor?Neden acaba mercedeslere ceza yazarken bile daha efendi davranırlar:pr: Adaletsizlik var abi heryerde,adamlar olduğu yerin padişahı sanıyorlar kendilerini.Arkadaşımızın kız arkadaşı da varmış yanında,yakışır mı yani insanın kız arkadaşının yanında azarlarcasına iş yapmak????:pr: Neyse kardeş geçmiş olsun,ehliyetini alıncaya kadar trafiğe çıkma olmadı da tekrar ceza yeme...:cat:

ASHES tümüyle katılıyorum kardeşim..
yetkisi kanunu uygulamak..karşıdaki insan.. ona göre saygılı olacak..
kanun ne derse o..
kişi haklarına hakaret edemez ..ne yakalamış kacakcımı..hırsızmı..vatan hayinimi ne yakalamış ki kötü davranışlar sergiliyo..bana garip geldi..:silent:

bence böyledir kardeşim ne yani hem ceza hemde laf yokya varmı öyle bişi direk kes kardeşim cezayı diyceksin bişide söylemiyceksin sadece neden ceza kesiyor onu ögrenmen yeterlidir, poliste sana kaskınız yok beyfendi ehliyetiniz yok beyfendi demek zorunda birde yanında bayan var yani bunlarında polis olurken çok iyi bir eğitimden geçmeleri gerek düşüncesindeyim karşılaştır bi subay ile bir polisi bak arasındaki farka devletin bi kurumu yani aralarındaki eğitim olarak çok fark var

forrap' Alıntı:
Abi haklısın ama bizim söylediğimiz şey zaten polisin azarlarcasına tutumu...Kusura bakmasın ama ona o hakkı kimse vermiyor.Ehliyetsiz arkadaşımız zaten suçunu kabul etmiş ona denebilecek çok bişey yok benim burda kızdığım şey,polis efendi kendini ne b.k sanıyor ki azarlarcasına iş yapıyor?Neden acaba mercedeslere ceza yazarken bile daha efendi davranırlar:pr: Adaletsizlik var abi heryerde,adamlar olduğu yerin padişahı sanıyorlar kendilerini.Arkadaşımızın kız arkadaşı da varmış yanında,yakışır mı yani insanın kız arkadaşının yanında azarlarcasına iş yapmak????:pr: Neyse kardeş geçmiş olsun,ehliyetini alıncaya kadar trafiğe çıkma olmadı da tekrar ceza yeme...:cat:
cok saol cok tşkürler.kız arkadasım hayatında bukadar belkide üzülmedi bende utandım sahsen ama yapıcak bişi yok kız arkadasımın özür dilememeside koymus kız üzüntüden napcanı sasırdı hersey benim yüzümden die aglıo o durumda onu nasıl düşüncekki işte anlıosunuz beni trafiğe cıkmayı düşünmüorum uzun bi süre...

bu hep tartışılacak bi konu olacak ama okumuş adamdan polis olmuyor, okumayandan da böylesi oluyor.. eğitimle aşıcaz umarım 150 sene sonra...

bugun ona bugun sana.. hiç hoş değil davranışlar. hem polisin hem arkdaşın hataları var.

gecmis olsun, "SUCLU" hukmunu yedigin icin bayagi moralin bozulmus dostum.Polis biraz sert cikmis sana. Ama unutmaki suclu olarak yakalandin kimse senin omzunu sivazlamazdi beni de yakasalar kesin banada firca kayarlardi.Bende yazildim ehliyete ve alana kadar ara sokaklardan eve ise gidiyorum okadar.Sehir disina bile cikmiyorum.Marmaris te motor senligi olacak ehliyetim olmadigi icin katilamiyacam artik Baris bey zevkini cikarir onun sanirim.

Geçmiş olsun arkadaşım.Umarım bir daha böyle bir olay yaşamazsın.Yanlız kendini birşey sanan görevli sağlam bir dayak yememiş anlaşılan.:pr:

umarım kimsenin basına böle bişi gelmez ,allah korusun böle tepkilerden,bizde fırsat vermezsek yapamazlar tabiiki,ben en büyük kozları ellerine verdim ama öle davranmalarını gerektiricek bişi yoktu herzamankki gibi.inanmazsınız yanındaki memur arkadas beni cagırdı sen neden üzülüosun bukadar bozma moralini yaa fln teselli etmeye calısıo,diğerleri gözümün içine bakıo,dişlisine cattın dermiş gibi...biz olsak yapmayız dermiş gibi...artık bırakta cocuk gitsin dermiş gibi arkadasına bakıolar.

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.. diyorum....bazen derlerki bir musibet bin nasihatten iyidir...ben de kendi başıma geldi oradan biliyorum....trafik sigortası yok diye bağlattırmıştım motoru sonra gidip 5 dakkalık bir işlemden sonra sigortayı yaptırdım ama ertesi gün alabildim motoru......yediğim cezada yanıma kar kaldı....

ashes' Alıntı:
bence böyledir kardeşim ne yani hem ceza hemde laf yokya varmı öyle bişi direk kes kardeşim cezayı diyceksin bişide söylemiyceksin sadece neden ceza kesiyor onu ögrenmen yeterlidir, poliste sana kaskınız yok beyfendi ehliyetiniz yok beyfendi demek zorunda birde yanında bayan var yani bunlarında polis olurken çok iyi bir eğitimden geçmeleri gerek düşüncesindeyim karşılaştır bi subay ile bir polisi bak arasındaki farka devletin bi kurumu yani aralarındaki eğitim olarak çok fark var

ashes da benimle aynı görüşte oyüzden tekrar yazmama gerek yok.. çok iyi açıklamışsın eline sağlık ..bu arada ilk yazında çok güzeldi..herkes görevini yapacak kardeşim kimsenin kimseye -haklı yada haksız- eziyet çektirmeye hakaret etmeye hakkı yok..zaten gözlükleri takarak ,hatunların k..çlarına bakarak hava atan kötü polislerden tiksindiğim kadar başka bişeyden tiksinmiyorum.

akalteke ne güzel demiş: cingeneyi kral yapmışlar önce babasını kestirmiş.

dingil herif diyorum sadece ;oda ağzımı bozmamak için

muritu' Alıntı:
ashes da benimle aynı görüşte oyüzden tekrar yazmama gerek yok.. çok iyi açıklamışsın eline sağlık ..bu arada ilk yazında çok güzeldi..herkes görevini yapacak kardeşim kimsenin kimseye -haklı yada haksız- eziyet çektirmeye hakaret etmeye hakkı yok..zaten gözlükleri takarak ,hatunların k..çlarına bakarak hava atan kötü polislerden tiksindiğim kadar başka bişeyden tiksinmiyorum.

akalteke ne güzel demiş: cingeneyi kral yapmışlar önce babasını kestirmiş.

dingil herif diyorum sadece ;oda ağzımı bozmamak için
evt arkadasım haklısın bu yaptıkları terbiyesizlikleri kimse görmüo.ben bunuda yasadım 2 kere.o gözlük altında neler var ...............

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende kızıyorum sizler gibi ama çok ağır konuşuyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar