Motorum Artık Çalışmıyor :( Yardım

abı zaten baglantı bozulunca ben hemen sokmustum alarmı:pale:

geçmiş olsun

kardeş buna benzer bişiyde neonları takarken bana olmuştu elektrikçiye götürdüm.adam paspası söküp orada 2 vida var onları söküp aküyü ölçtü akü sağlam dedi senin de farların yandığına göre akün sağlam.akünün üstünde bir plastik koruma var onun içindeki sigortayı değişti çalıştı bir bak bakalım sigortan mı atmış?

dostum sigorta atmış olabilir.. yenisiyle deiştirmeyi dene.. yada en kötü ihtimalle beyn dediğimiz sistem yanmıştır.. geçmiş olsn.. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten farlar falan yanıyorsa sigortadan değildir sonuç olarak zaten olmadığı görülmüş ben bu beyin olayını bilmem zaten bu makinelerde beyin olacağınıda zannetmiyorum keza:queen: servise götürmende fayda var

beyler yardım eden herkese tesekkur ederım motorumun sorunu aku bıtmıs hallettık

birader banada oldu.akününün orada bir sigorta var belki o patlamıştır alarmında sigortası var onlara iyi bak bide elktirikli çalıştırmalarda ön tarafta sigorta var onlar patlamıştır iyi bak korkma bişey olmaz sigortaları atmıştır hadi geçmiş olsun

TMM AKÜDENMİS BİTTİ OLAY KAPANDI HOCA ??
AKÜDEN DİYO ADAM HALLETTİM DİYO ?
OKU Bİ YUKARIYI:queen:

varya tek anlayan sen cıktın ben tesekkur mesajı yolluyom onlar sorun anlatıyo:p

bence alaemı söktür motoru yakarsın sonra

bence alerimı söktür motoru yakarsın sonra

Son düzenleme:
Dostum akun bitmis sarj etme bunlar Cin mali akuler edilen sarj bir ise yaramiyor yeni aku zaten 20 ytl git tak yenisini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar