motorum arıza yaptı yardım

motorum arıza yaptmıştı- yaptırdım

kullanmıakta olduğum asya 125 lik scoterim yolda giderken motor sanki kendini bosa almıs gibi oldu gaz veriyorum fakat tekerlek dönmüyor ayrıca sol taraftaki arka frende biraz sertleşti sizce sorun nerde olabilir şuan motor hiç bir şekilde ilerlemiyor gaz veriyorum ama motorun tekerleği dönmüyor

ben kayıs kopmustur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
gaz verıpte motor gazi rahat yakıyorsa sorun kayıştan amma sen arka frende yazmışsın o motorlar kampana olması lazım yayyın atmışta ola bılır 2sıne bı bak belkı balatalar surter ama kayıştan olması lazım

tekerleğim dönüyor ama hafiften sanki zor dönüyor normalde gaza bastığımda hiç bir tepki yok motorda sadece bağrınıyor bu kayıs ne kadara değişir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence balatalar sıkıstırıyor :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
balata belki bir miktar sıkıstıryor olabilir ama motora tam gaz veriyorum motorda hiç bir tepki yok 250 lik motormus gibi bağrınıyor

yarin motorcuya gotur dicem bayram heryer kapali butun motorculara pazartesi gunune kadar tatilmiş :)

kayiş en fazla 10 veya 5 diye tahmin ediyorum

Arkadaşım Senin Kayışın Kopmuş... Gidp Kayış Taktır No Problem.... Yola Devam Et...

kayış kestin kesin kadreşim ben trabzonda orjinal kayışa 35 verdim 25 e dandik kayışlardan vardı tabi oranın fiyatları nedir bilemem geçmiş olsun

Benim başımada geldi...Yazın sıcağında 50 cc lik scooterle otoban çıkışında kaldım...(Allahtan çıkışında)bir kaç km elimde götürdüm 1 samandırada motorcuya 40 ytl aldı benden Kayış İçin..! Teker gaz veriyordum ama teker dönmüyodu sanırım! seninkdie kayış kopmuş gibi...

kayış...kopmasını hissetmedinmi ki...ne kadar oldu kmsi kayış değiştireli...4000km civarı olduysa kesin kayış....

çan çin çon sa normaldir, tekerlek de çıkabilirdi :queen:

Ne alakası var arkadasım sacma sacma konusmayın yaa Çan CIn COn saymıss mıı ne alaka Honda Dylan ın Kayısı kopamaz mı ?? Yada BWS ın Yada vs vsvs Atıp tutun bos bos bısı bılmeden..Vıdı vıdı..

Kayış kopmus arkadasım her skuter kullanıcısın basına gelebılecek sey senınde basına gelmıss benımkıde koptu 1 sefer yolda kaldım ama ben hakettım kayıs 8000 km gıttı hıc degıstırmedım :) 35 ytl tutar sadece malzeme işçilik ne alır bılmem ama kendı servısıne gotur taksın..Hee sakın Orjı taktırma BANDO marka tak en az 7 bın 8 bın km kafan rahat olurr..COk yormazsan tabı kayısı :cat:

haklısın nitrious81, uzaktan yakından alakası yok çinli olmasıyla kayışın kopmasının. ben böyle boş boş, bir şey bilmeden vıdı vıdı yaparım, mazur gör beni (!)

Bilgi icin tesekkur cin malina laf atan arkadasa soyluyorum mtor 11 binde ilk arizasi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar