Motorum 70-80 i geçmiyor

Motosikleti
Drift L
Benim Mondial Drift L 125 CBS motorum var 70-80 i geçmiyor çok drift kullandım genel olarak hepsi 108-110 gibi kesiciye giriyor benim motorum o kadar devirlenmiyor bile motorda herhangi aptallaşma sarsıntı rölenti dalgalanması yok sebebi ne olabilir tüm bakımları eksiksiz yapıldı yağ hava filtresi buji değişti hala düzelmedi

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Tepriyaj salatası.

Motosikleti
Ns200 15"
Saatte 80 kilometre hıza çıktığınızda devir hangi bantlarda oluyor?

Motosikleti
Ns200 15"
Motorda çekiş düşüklüğü var gibi duruyor, emiş kısmını kapatan herhangi bir cisim kaçmış olabilir?

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Alakasız gelebilir ama zincir gerginliği ne durumda?

Motosikleti
Drift L
Yeni ayarlattım ayarında şuan yağlamasını düzenli yapıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motorda çekiş düşüklüğü var gibi duruyor, emiş kısmını kapatan herhangi bir cisim kaçmış olabilir?
Hava filtresi yeni değişti değişirken baktığımda herhangi bir sorun gözükmüyordu

Motosikleti
Drift L
Hala sorunu bulamadım başka tavsiyesi olan var mı

Motosikleti
CBR 1000RR
Eğer buji ve hava filtresi yeni değiştiyse aklıma birkaç yer daha geliyor... Daha önce benzer durum yaşamıştım , motor rölantide sıkıntı çıkarmıyor ama üst devirlerde de gitmiyordu.
İstersen şöyle yap;
  1. Motoru çalıştır
  2. Boşta gazı sonuna kadar ver
  3. Şuna bak:
Bağırmadan kesiyorsa → yakıt sorunu olabilir pompaya veya filtresine bakmak lazım
Gaz kolu sonuna gelmeden gaz bitiyorsa → tel sorunu , tel ayarı yapılması lazım nadiren de olsa gevşeyebiliyor
Zorlanarak devir çıkıyorsa → subap ayarı gereklidir , motorun kaç km. de bilmiyorum ama km yüksekse subaplar sıkılaşmış olabilir. (drift serisinde bu klasik bir durum.)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Deneme olarak hava filtresini sök ve 80 km hızı geçiyormu bak.

Yüksek devirlerde yetersiz hava yüzünden zengin karışıma düşüyor motorlar. Dediğimi bir dene, ama deneme için sadece, hava filtresi olmadan sürekli kullanma.

Motosikleti
TVS Raider 125
ön, arka dişli ve zincir durumuyla alakalı olabilir ben yeni taktım hepsini ve çok rahat 124 falan görüyorum gerçekten çok etki ediyor tvs raider

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar