O zamanlar bende mondial rx3i evo var. Bir cg ci arkadaş ışıklarda yanıma yanaştı;
-abi kaç yapıyor bu,
-son hızı 135 civarı
-Abi nasıl olur benim orjinal cg 160 yapıyor.
-yohghh aq dedim, modifiyeli olsa neyse, orjinal cg ile imkan yok.
-gel abi kapışak bi deniyek.
-tmm hadi bas bakalım.
Neyse velhasılı kelam bu arkadaş motorun üstüne kapandı ve uçuş moduna geçti, yanına yanaştım baktım ki harbiden 160 ı görüyor. Ama benim motor o sırada 100 le gidiyordu.
Driftim 180 kmden sonra neden se gaz kesiyor gibi oluyor neden böyle yapıyor ?
180'den sonra gaz kesmesi normal, sen üstünden atla ağırlık azalınca daha hızlı gidecek, gaz kesiyor gibi tepki vermeyecektir, kesin bilgi, yayalım.
Kesinlikle. Gözden kaçırdığımız işe yarar önemli bir bilgi daha. Motosiklete binmeden önce ufak su dökülmeli. Gereksiz tüm ağırlıklardan kurtulmalı, çorap, iç çamaşır gibi. Beyin de çok ağır bir organmış galiba.
bu modifiyeli cg'leri hafife almamak lazım.
çoğu 500cc motorları elinize verirler haberiniz olsun.
Forumun adminleri nerde driftçilerle dalga geçiyolar banlayın lütfen acil
... ta ki ilk viraja kadar. Ne yatar, ne döner, ne de durur.
Yerde ses hızını geçen araba yaptılar. Başka hiç bir şeye yaramıyor ama.
Burada da Grom yarışları yapıyorlar. Bir arkadaşımın büyük Ducati SS'i, bir de Grom'u var. Çok seviyor Grom'u. Bi sürü de para harcadı o motora. Ama daha kimseden "Bu modifiyeli gromlar çoğu 500cc motorları elinize verirler haberiniz olsun." gibi acaip bir laf işitmedim daha...üstat bunlar zaten viraj miraj pist'e çıkmıyorlar drag yarışı yapıyorlar.aradaki farkı anladığınızı düşünüyorum.
otobana yarışıyorlar. eklediğim video serisine bir göz atın isterseniz.
adamlar 50cc lik mobiletle 170 180 km hızlara ulaşıyorlar.