motorum 100 ü geçmiyor!!!

bende 150 lik scoter var 80 i geçmiyor yokuşaşşa bile bide su gibi içiyor 80 vurduğum zaman gidip bi baktırayım dedim 125 karbiratör cıktı içinden 80 bana yetiyor fazlasıyla altımzıdaki 2 teker fazla bile sürate gerek yok fakat 150 lik karbiratör hız arttırırmı

bide millet 150 lil scoterle 120 130 basıyorum diyor gerçeklik payı varmı yoksa aben 80 diyince bana havamı atıyorlar :):):):):):)

Yok doğrudur ama bir noktaya dikkat çekmek isterim.
Çin malı motorların km saatleri genelde doğru çalışmıyor.10-15 fazla gösyteriyorlar.
150 lik motorun 110 yapması normal dahası zor gibi.
(CBF, TVS gibi markaları tenzih ederim 135 TVS de gördüm :mrgreen:)

150cclik maxi scooterlar (asys kangda vs..) 130 kendi kadranında görebiliyor rampa aşağı oda çünkü ağır olduklarından :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
100ü geçmemesi normal, motorunda arıza yok rodajdan sonra 100ü biraz daha geçersin.

250 lık bı motor nasıl 80 ni gecmiyo benım motor 151 rs khm si arabasıyla aynı uzerıne yattıgımda 115 sı rahatlıkla goruyo ısteyen arkadasa videosunu atabilirim senin motorun 250 lik bi motor ya servisin motordan anlamıyo yada adi parca takıyolar kendin git parcacıdan bosch buji al yada ngk iridyum buji al hava filtresini degistirt karburatorunu temızlet yagını degıstır bıde oyle dene motorunu yanlız motor servısteyken basında dur....MOTORUN RODAJ DAYSA ZORLAMA RODAJIN BİTMESİNİ BEKLE KISA ZAMANDA BİTİRMEK İSTİYOSAN YOL YAP

125 zn piree gibii:)

Motor daha 550 km olmasına ragmen 2 kişi 100 km hıza ulaştım arkadaşlar yani 250 motorun çıkmaması soruna işaret ama 500 km gelinceye kadar 40 km hızı geçmedim... Sen en iyisi karbüratörüne baktır arkadaşım

batleknaght oynuyormusun bilader :D
birde motorunda sorun vardır yoksa mümkün degil geçer

filtreleri degiştirdikten sonra motor yagına ve yakıta katkı maddelerinden koyarsan, yüzde 8-12 arası bir perf. artışı olabilir.

RAMZEY QM250 kullananlar? Bendeki motorun yakıt sorunu ile ilgili görüşmek istiyorum. Fazla yakıyor. karbüratörden hava filitresina doğru yakıt üflüyor püskürtüyor.yakıt atıyor. ince ayar yaptım ama halaa yakıt taşırıyor. bilgisi tecrübesi olan varmı? KARBÜRATÖRE hassas ŞAMANDIRA AYARI YAPTIM. HAVA AYARI YAPTIM. SENKRON AYARI YAPTIM. bıjiler yeni. hava filitresi yeni. motor 3000km. de. halaaa yakıtı gazlayınca hava filitresine doğru üflüyor püskürtüyor.
Acaba SÜBAP ayarından olabilir mi? çok yakıyor. 30 tl lik (6 lt) ile 60-70 km yol gidiyoruz.
motorla gezinti yapınca makinanın üstüne hava filitresi bağlantı yerinden benzin akıttığını görüyorum. ayrıca motor 80km yi geçmiyor. hızlanamıyor. hızlanması ağır ağır oluyor. bilgisi olan varmı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar