Esasında karmakarışık bir duygu bu; ben motosiklet kullandığım halde düşünüyorumda çocuğum olsa ve benden motosiklet istese cevabım ne olur?
Hadi izin verdik, 3 5 gün sonra baba ben daha büyük bişey istiyorum.....gider.
Yani benim var ama cocuğum istese ve alsam aklım onda kalır gibime geliyor sonuç ta 2 teker.
Sanırım bencil biriyim; kendim için istediğimi çocuğum için istemiyorum

Karmaşık bi konu , ama ailede haklı aileye güven vermek çok önemli ama yine de insanın içine bi kurt düşer veya genlerle alakalı bi durum;
dediğim gibi karmaşık bi durum kolay değil
he he aynı şeyleri bende düşünüyorum
düşünüyorumda orta okulda babamın arabasını alır gezerdim
şimdi orta okuldaki kardeşim araba ile gezeceğim dese "hadi len" derim herhalde

bizim ki gözümüz arka kaldığından tabi
anne babanında gözü arkada kalıyordur elbette
benim bile kardeşlerim bir yere giderken gözüm arkada kalıyor
ama sakınılan göze çöp batar hesabı çokta düşünmemek lazım
içimizdeki tedirginliğin ecele faydası yok nasılsa,olacak oldumu yaya iken de oluyor.(Allah korusun)
Rüştünü ispat eden birine yolu göstermek lazım kanaatimce
Aynı sorun bende de var scooterım var ve artık vıteslı bır motora gecmek ıstıyorum ama anneme laf anlatamıyorum her seferınde kavga ıle sonuclanıyor kesınlıkle veazgecmıyor fıkrınden ve bu motoruda satmamı ıstıyor ve ustune asla bısı almak ıstemıyor.Ben dıyorum ben kendım calısıp katıcam sızden para ıstemıyorum ona bıle karsı cıkıyorlarr.Sımdılık ıstegıım gecıs ıcın dusundugum motor cbf250 cok agır guclu hızlı bı motorda degıl ama her sekılde cevapları HAYIR HAYIR HAYIR.Artık bıktım resmen.
Bu durum bende 3 senedir var malesef
Nasıl çözülecek bilmiyorum.
İnsanların tavsiyeleri ailenin fikirlerini etkiliyor
Ama tavsiye edenlere bakıyorumda "kılavuzu karga olanın..." diyorum hep
sakin bir scooter kullanıcısıyım diyorsun ve sonra seri bir araba ya da gt 250 R diyorsun. sanırım sen pistlerdeki arkadaşlara nazarab uysal sürüyorsun... ben ailenden olsaydım sana bu motor için izin verirdim valla. ben de bir zmanlar senin gibiydim. neyse yaaa, sana baba diyebir miyim hesabınadan, sana kardeş diyebilir miyim
est. diyebilirsiniz tabi

maşallah genelde uysalımdır
2.0 bir arabam vardı sattığım, yıllardır baktığım ve babamdan yadigar
Ters bir durum olmamıştı bugüne kadar çok şükür
hiç lise çıkışlarına gitmedim,ışıklarda ara gaz vermedim
hız yapmadım diyemem,kalkış meraklısıyımdır
yol boş,geniş ve kontrolümde olduğu zaman kalkış denemeleri yapmışımdır ama
emanete hep iyi sahip olmuşumdur.
Hayırlısı olsun
baba parası ile birşeyler almak bize nasip olmayacak ki Allah nasip etmiyor gibi gelmeye başladı bana. (2-3 yıldır ciddi derecede zihnimi işgal ediyor bu meseleler ve hala bir netice yok)
Geçtiğimiz hafta "ilk motoru 600 RR" diye bir konu açmıştım
bir arkadaşın abisi Subaru Forester Turbo'yu pert ettikten sonra aldı 600 RR'ı
ve de 3 kere kaza yapmış
bazı babalarda var ki hakkaten hayret yani,işte böylelerine almamak lazım aslında motor...(gerçi kendisi almış)