Motoru Yatırdık....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet dostlar motoru yatırdım..Ama ben değil Sevgili Eşim...

Bugun musait bi alanda kullanmak istedi bende tamam dedim..İlk önce genel bi brifing verdim...Bisiklet kullanmasını cok iyi bildigi ve sevdiği için fazla terddüt etmedim kullanması konusunda...

Gayet güzelde tur atmaya başladı... 10dk yakın boş alanda döndü , duruş yaptı gayet güzel...tam olayı bitirip gidecekdik..Freni yaptı gözümün önünde durdu bana 2 metre yakınlıkta...ve durdugu yerde motoru yana yatırdı...:pr:

Benzin aktı biraz..yan taraf haliyle çizildi...Arka fren kolu yere carpınca sinyal dügmelerinin oldugu yer haraketli bi hal aldı...Vidayı sıkıştırıp halledebilirm inşallah... Motorun sehpası , eşimin ayagının altında kalmasını önledi allahtan...

Durum böyle dostlar...

geçmiş olsun ama bence ufak tefek çizikler eşinizin motor kullanmasından daha önemli değil. keşke her bayan motor kullansa da böyle ufak tefek zararla sevseler motorları.:) genelde korkuyorlar hatta bizlerin binmesine bile karşı çıkıyorlar. eşinize birşey olmamış gerisi de o kadar önemli değildir zaten.

aman abi, allah korumuş.
büyük geçmiş olsun.
motor için üzülmeye değmez.

bugün bende yatırdım motoru ama ne motorda bi çizik var ne bende bi hasar :) sizede çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun.. En fazla bir grenaj veya sanayi tamiratıyla giderilebilir şeyler.. Önemli olan cana gelmesin..

Aman hocam dikkat.
Motor her zaman bulunur , yengeye bişey olmasın.
Geçmiş olsun...

"Biraz benzin aktı." dedin...:silent: :silent:

Mal canın yongası motosiklet büyük bi parçası ama ne olursa olsun mal geri yerine gelir. Geçmiş olsun dostum.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostlar iyi dilekleriniz ve geçmiş olsun mesajlarınız için hepinize cok teşekkür ederim....

viper benzin deposunun kapağı iyice kapanamadığı için benzin aktı...

boşver abi bu işler böle işte bende sevgilim benden motoru istediğinde verdim halada veriyorum ama vazgeçtim yani heran herşey olabilir motora..aman kimseye bi şey olmasında..
sevgilimi kaskını montunu giydiriyorum anca öle veriyorum ama..
ama bizim düşme şansımız ne kadarsa onlarınki de o kadar..
ama allahtan daha 2sinede bişey olmadı:)

çok geçmiş olsun umarım bu bu sitede bir daha geçmiş olsun demek zorunda kalmam ufak yada büyük Allah herkesi kazadan beladan korusun diyorum artık

Geçmiş olsun. Motorla ilk başta yaşanan tecrübeler, ileride olması muhtemelen tatsızlıkları da epey engelliyor. Kendinize iyi bakın..

geçmiş olsun dostum bende eşime kullanmasını öğreticem ama korkuyorum asya t1 war bende de eşime göre biraz büyük ama çok hevesli artık ne hal edicem bilmiyorum full korumalı bindirip öğreticem başka çaresi yok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar