Kader diye bir gerçek var. Bir akrabam 3 şeritli yolda en sağ seritten tın tın 50km/h giderken karşı yoldan gelen bir alkollü sürücü refüjü geçerek sol ön kapıdan buna dalıyor. Bunun tüm iç organlarının yeri değişiriyot ezilmekten, midesi gögüs kafesinin altına giriyor. Bir sürü kırılan kemik... 4 ay yatalak yaşadı. Şimdi iyileşti normal hayatına döndü. Demem o ki başına gelecek varsa arabada da olsan gelir.
Kader diye bir gerçek var. Bir akrabam 3 şeritli yolda en sağ seritten tın tın 50km/h giderken karşı yoldan gelen bir alkollü sürücü refüjü geçerek sol ön kapıdan buna dalıyor. Bunun tüm iç organlarının yeri değişiriyot ezilmekten, midesi gögüs kafesinin altına giriyor. Bir sürü kırılan kemik... 4 ay yatalak yaşadı. Şimdi iyileşti normal hayatına döndü. Demem o ki başına gelecek varsa arabada da olsan gelir.
Yarı otomatik / tiriptonik şanzımanlı araçlardan uzak dur
Honda jazz opel corsa
Eski kasa yaris manuel veya otomatik olabilir
Polo da olur yeni kasa 2007
Öğrenci adamın cebinde 30.000 TL nin ne işi var arkadaş anlamış değilim.
Otobüs abonman bileti neyine yetmiyor) Ver babanın telefonunu arayıp konuşacağım.
30bin lirayı öyle tatile gezmeye vs harcayamam araba alacağım için bu kadar para çıkıyor.Neden bu öğrenci 30bin muhabbeti olay oldu anlamadım herkesin bi maddi durumu var benim bütçem de allaha şükür bunun için dua ediyorum ve şükrediyorum.Ben sadece 30bin liraya ne araba alınır diye sormaktayim üzerine koy seat leon al falan deniliyor da motoru ekipmanları satıp cikabilecegimiz max bütçe 30.Piyasası hızlı , dizel , güç olarak uzmucek moron moron okula gidip gelebilcegim araba tavsiyesi istiyorum sadece.Bu forumu takip ediyorum ve siz değerli insanların düşünceleri benim için önemli diye konu açtım.Ama muhabbet bir şekilde 30 bin liraya öğrenci mi olur babanın numarasını ver bilmem neye geliyor...