Motoru temizlemek için hangi petrol ürünü?

şahsen hiç uğraşmıyorum tamirciye gidip kompresörle bi hava (sanırım içine gaz yağı koyuyor) tertemiz oluyo sana sadece bezle ufaktan bi silme kalıyo)

kanka hiç düşünme WÜRTH al...benim serviste aynı şeyi bu spreyle yapıyor...dedğdiği noktayı hallaç pamuğu gibi atıyor...yok böle bir etki...

Vürtt..Vürtt...Akıllı motorcunun tercihi...:p

http://urun.gittigidiyor.com/COK-AMACLI-SPREY-WURTH-400-Ml_W0QQidZZ8902176

abi sen müthiş bi admsın ya.temmuzda istanbula gelecem görüşmek istiyorum sennle:queen::queen:Vürtt..Vürtt...Akıllı motorcunun tercihi...:p:queen::queen::queen::queen::queen:

Sevgili Viper 1 umarım yardımcı olur.

http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/31159-temizlik-faidelidir-yaparsan.html

Bildiğiniz üzere önümüz yaz.Yine yollar asfalt yerine sıcak zift üzerine çakıl dökülüp,işte size yol denilerek kandırılacağız.Motorlarımız güneşte eriyen bu zifte bulanacak hatta bizde.
İşte bu noktada çamur ve diğer kirleri temizleyebilirken zift vs lekeleri temizlemek zor olabilir.
Ancak boş cam temizleme spreylerinin kutularına koyacağımız terebentini püskürterek motorumuzun boyalı ve plastik aksamına zarar vermeden (teorik olarak değil pratikte) temizlik yapmamız mümkün.
Terebentin,zift,taze sentetik boyalar,yağ, katran vb kirleri çözüp akıtacaktır.
Daha sonra sıvı sabun ya da şampuanla yıkayıp durularsak,motorumuz eskisinden daha temiz ve parlak olacaktır.
Sıvı sabunu yine sprey kutusuna koyup püskürtürtüp bir süre bekleyip durularsak ovmadan dahi temizlendiğini göreceksiniz.:cat:

kanki sen aldıgın motosikletin daha önceden kullanılmamış olmasını taleb ediyomusun .. ((((((((((:)

0KM bile alsan fabrikada ustabaşı bikere binip test etmiştir yani puhahahah a... :queen:

ya kanka burda soyleyemiyorum neyse ((((((((((((((((:):queen::queen::queen::queen: umarım anlamışsındır

Kanka ben anladım :mrgreen:

Maşşallah bütün replikleri espri haznene yerleştirmişsin :p

boş kelime lakırtısına gerek yok....paran varsa iyi bi temizleyici al würt arexons vs vs yoksa 2,5 liralık gaz yağı al bana 1 ay gidiyor gazyağı iyidir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Arkadaşlar;
Würth İstanbul satış temsilcisiyim.Würth ürünlerinden sipariş verecek arkadaşlar, [email protected] mail adresimden veya 542 301 36 46 nolu telefonumdan bana ulaşabilirler.

Syg

Forumdan Uzaklaştırıldı
benzin ile yıkanmaz saakın deneme:cyclopsan gaz yağı bire birdir zincirini temizlersin zift falan varsa çıkarır motoru parlatır

motorunuzu temizlerken seçeneğiniz mazot ise ,temizlerken balatalara ve ön amortisör aralarına kaçırmayın üzülürsünüz ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar