dedemin vasiyeti var sen sen ol grenajı açılmış motosiklet alma dedi bana:mrgreen:
iyide zaten benim 1000rr' ım var ::miiz:::flower:
ya kanka burda soyleyemiyorum neyse ((((((((((((((((
dedemin vasiyeti var sen sen ol grenajı açılmış motosiklet alma dedi bana:mrgreen:
iyide zaten benim 1000rr' ım var ::miiz:::flower:
valla gaz yağı nerde vardır bilmiyomki :silent:
kanka hiç düşünme WÜRTH al...benim serviste aynı şeyi bu spreyle yapıyor...dedğdiği noktayı hallaç pamuğu gibi atıyor...yok böle bir etki...
Vürtt..Vürtt...Akıllı motorcunun tercihi...
http://urun.gittigidiyor.com/COK-AMACLI-SPREY-WURTH-400-Ml_W0QQidZZ8902176
Bildiğiniz üzere önümüz yaz.Yine yollar asfalt yerine sıcak zift üzerine çakıl dökülüp,işte size yol denilerek kandırılacağız.Motorlarımız güneşte eriyen bu zifte bulanacak hatta bizde.
İşte bu noktada çamur ve diğer kirleri temizleyebilirken zift vs lekeleri temizlemek zor olabilir.
Ancak boş cam temizleme spreylerinin kutularına koyacağımız terebentini püskürterek motorumuzun boyalı ve plastik aksamına zarar vermeden (teorik olarak değil pratikte) temizlik yapmamız mümkün.
Terebentin,zift,taze sentetik boyalar,yağ, katran vb kirleri çözüp akıtacaktır.
Daha sonra sıvı sabun ya da şampuanla yıkayıp durularsak,motorumuz eskisinden daha temiz ve parlak olacaktır.
Sıvı sabunu yine sprey kutusuna koyup püskürtürtüp bir süre bekleyip durularsak ovmadan dahi temizlendiğini göreceksiniz.:cat:
abi sen müthiş bi admsın ya.temmuzda istanbula gelecem görüşmek istiyorum sennle:queen::queen:Vürtt..Vürtt...Akıllı motorcunun tercihi...:queen::queen::queen::queen::queen:
kanki sen aldıgın motosikletin daha önceden kullanılmamış olmasını taleb ediyomusun .. ((((((((((
0KM bile alsan fabrikada ustabaşı bikere binip test etmiştir yani puhahahah a... :queen:
ya kanka burda soyleyemiyorum neyse ((((((((((((((((:queen::queen::queen::queen: umarım anlamışsındır