Expertiz ücreti kendisine ait olmak şartıyla birlikte motoru servise götürüp gösterin.
Kabul etmezse de satmayın.
Okul bahçesi güvenilir.
alıcının test etmeye hakkı vardır.
Satıcıda tek çıkışı olan okul bahcesinde kendini güvende hisseder.
3 yıl kadar önce 1996 model grand cherokke 5.2 alacaktım, ilanda gördüğüm adrese gittim iyice bir beyfendi, aracı çalıştığı kurumun bahçesinde test ettim muazzam...teste sokalım dedim vaktim yok sen al aracı götür test e getir dedi !!! araba kaçacak gibi değil tamam dedim verdi anahtarı gitti işine .. aldım 5.2 hayvanı sanayiye götürdüm test edecek bir yer var, adamı bekle bekle hava karardı adam geldi teste çıktık araç güzel okey verdi .. adamı aradım ya geç saate kaldı kusura bakma getiriyorum hemen dedim sorun deği mesaiye kalıyorum dedi ..aksamın körü gibi aracı bırakabildim sahibine kapora da almadı ertesi gün aldım aracı![]()
Taksiciyle gelenlere hele sakın güvenmeyin
TEst ettirirken aracın parasını isteyin mümkünse ..
Bizim gsxrıjızı piçin biri aldı kaçtı test edecem bahanesiyle ...
Aynı oyunlara gelmeyin adamın güvenilir olup olmadığını konuşmasından anlamaya çalışmayın veyahut tipinden ...
Bir kaç ay önce forum'da haberi çıkmıştı konyada test için kullandığı motorda hayatını kaybetmişti bence test yanlış helede motorda sakat durum.
Hocam bir önceki sayfada bahsettiğim arkadaş senmiydin yoksa, kız arkadaşı ile birlikte çalıntı bir motorla gelmişler test için binip gitmişler hatta telefon açıldığında benzin bitti benzin alıyoruz falan demişler sonra püfff adamlar kuş olmuşlar... O senmiydin
Buna benzer bir olay yanlış bilmiyorsam forumdan birinin başına gelmişti, kız arkadaşı ile birlikte çalıntı ve eski model bir gsx1000r'la gelip, motoru testedebilirmiyiz dedikten sonra çalıntı olan motoru orda bıraktıktan sonra daha yeni model olan gsx1000r'ı alıp gitmişlerdi, aman dikkat kendiniz motorun üstünde olmadığınız müddetçe kimseyi motora yaklaştırmayın