- Konu Yazar
2009 model bir cbr125r motorum var alalı çok olmadı ve memnunum kendisinden. Fakat yeni kasa almayı duşündüğüm ve uygun fiyatlı bir yeni kasa bulduğum için motorumu dün ilana koymuştum. Bir arkadaş yazdı alıcam edicem bi motora bakaym cinsinden konuştu tamam dedim. Neyse geldi oturduk çay içtik motorla gezdirdim her şeyini anlattım vs. Arkadaş boş bir parkta motoru sürmek istedi olur dedim. Ama bana motor sürmeyi bildiğini dsha once 600'lük kullandığını vs söyledi yersen tabi. Arkadaş motorun üstüne oturdu motor çalışır vaziyette vites boşta. Baktım debriyaja basmadan direk vitesi aşşağı itti tabi motor bi kükreyip istop etti. Böyle olunca bende anahtarı kontaktan cıkardım. Bu sefer yok 10.000 liralık motorun için yaptığın ayıp vs laflarını duydum son zamanlarda arkadaşlarıma vermeyincede duyuyorm kimseye vermiyorm motorumu çünkü. Neyse çok uzattım
Velhasıl kelam arkadaş baktım ısrarcı kesinde devirecek motoru mazallah grenajlara bişe felan olacak motorun olayı çok temiz olması zaten sonra fiyatı duscek. Ben gel dısarıda surdureyim diyip motorun ustune bindim adam arkama tam binecekken kökledim gazı gittim. Sonrasında elaman sen beni yanlış anladın diye vs mesaj atmış. Burda sormak istedigim bu adama zaten satmicam vazgectim satmaktan ilandanda kaldirdim ama satarken bilmeyene nasıl satılacak ben kaçarak ayıp mı ettim? Ne yapılması doğru sizce?
Velhasıl kelam arkadaş baktım ısrarcı kesinde devirecek motoru mazallah grenajlara bişe felan olacak motorun olayı çok temiz olması zaten sonra fiyatı duscek. Ben gel dısarıda surdureyim diyip motorun ustune bindim adam arkama tam binecekken kökledim gazı gittim. Sonrasında elaman sen beni yanlış anladın diye vs mesaj atmış. Burda sormak istedigim bu adama zaten satmicam vazgectim satmaktan ilandanda kaldirdim ama satarken bilmeyene nasıl satılacak ben kaçarak ayıp mı ettim? Ne yapılması doğru sizce?