motoru parktan cıkartmak ıcın nasıl bır yol izlemem lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun satısını almadım....:pr::pr:
muayene olmadıgı ıcın parka cekıldı....
motorun sahıbı ölu...cocuklarına mıras kaldı...ben ve motor ankaradayız....motor adanaya kayıtlı 01 plaka mırascılarda adana...ruhsat bende....
ben nasıl cıkartırım bu motoru nasıl bır yol ızlemem lazım...bu devletımızın nalet olası hangı kurumlarına para bayılıpta bu motoru cıkartabilırım...
bana sadece o mıracılar bı vekalet gönderseler bu iş olur mu....sadece motoru parktan cıkartıyım yeter...
nalet olsun o motoru aldıgım gune... :pr::pr::salut::salut:

motor ss ise uğraşılır, şayet çin malı birşeyse bence hiç uğraşma, hani derler ya anası danasını geçer o misal

ruhsat sahibinin çocuklarından egerki yaşıyosa anne de dahil olmak üzere hepsinden vekalet alarak noterden satışı kendi üstüne alarak işlemlere başlayabilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor ss ise uğraşılır, şayet çin malı birşeyse bence hiç uğraşma, hani derler ya anası danasını geçer o misal

motor 350 style jawa...bunun gıbı temızı ve orjınalı ınankı turkıyede yoktur desem yerıdır...bu motoru cok sevıyorum...o yuzden sadece motoru parktan cıkartıp mahallede dagda bayırda bınmek ıstıyorum...sehır ıcıne gırmeden...:salut:
satısını falan komple tam takır halletmek ıcın 500 tl dırek gıder onu bılıyorum...ben onlarla ugrasmıycam ...sadece motoru parktan cıkartıp altıma alayım yeter....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar