Motoru Paramparça Ettim 6 ay önce almıştım 2500 km deydi..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu motorun hasarlı bir resmini basarsan hasar boyutunu görmemiz için, ayrıntılı olursa sevinirim izmirde bir arkadaş tüm parçaları temin edebileceğini söyledi senin açından mahsuru yoksa resimleri bas eğer istersen özelden de yollayabilirsin

Eyvallah abicim ne hikmetse bütün parçaları temin edebileceğim bi servis ile görüştüm en geç 1 hafta içerisinde bütün parçaları temin edebileceğini söyledi ancak orjinal renklerini bulamadım motorun asıl rengi kırmızı-siyah o renk olmayacak yeşil yapacaz kısmetse hayırlısı olsun diyelim alakanıza ilginize çok çok teşekkür ederim bi aksilik olursa abi yine irtibata geçerim abi dediğiniz arkadaşa ulaşırım ben eyvallah...

arkadaşım madem bu motorun yedek parçasıbu kadar bulunmaz hint kumaşı.Sende parçala sat.Madem millet bulamıyor zorunlu senden alacak.Sende iyi fiyata okutursun.Cbr125 i parça parça toplamaya kalksan 9000ytl yi geçer sanırım.Ona göre sat parçaları;)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arkadaşım madem bu motorun yedek parçasıbu kadar bulunmaz hint kumaşı.Sende parçala sat.Madem millet bulamıyor zorunlu senden alacak.Sende iyi fiyata okutursun.Cbr125 i parça parça toplamaya kalksan 9000ytl yi geçer sanırım.Ona göre sat parçaları;)

okumadan yazdın heralde bunları
arkadaşın motoru cbr125 değil
cbr125 kopyası bir çinli
zaten yazmış arkadaş sonradan kuba motor diye...

öncelikle Geçmiş Olsun Kardeş Sana Tavsiyem Il Valilik Binasinda Yer Alan Tüketici Koruma Birimine Başvurman Olacaktir Buraya Başvurursan Senin Adina Davayi Bu Birim Açacaktir Gerçi Dava Uzun Sürüyor Ama Sifir Motosiklet Yada Bedelini Alabilirsin Ayrica Hiçbir Masraf Yapmiyorsun Sadece Motorla Ilgili Tüm Belgelerinle Başvurup Olayi Dile Getirmen Yeterli Onlar Zaten Seni En Iyi şekilde Yönlendireceklerdir Ayrica şikayet Var Com Ada Burda Yazmiş Olduğun Yaziyi Aynen Yazmani Tavsiye Ederim Tekrar Geçmiş Olsun Umarim Ivedi Olarak Sonuç Alirsin

geçmiş olsun arkadaşım.vallahi ne yalan söyleyim verdiğin paraya yazık olmuş.kuba muba hikaye hepsi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar