Motoru, ne olursa bırakırsınız ?

1) Motor sürmemi engelleyecek bir sakatlık - hastalık
2) Artık gerçekten benzin alamayacak duruma geldiğim de ( ki yakındır bu gidişle )
Bunların haricinde yaşadığım sürece motordan kopamam benim için bir tutku bir aşk.

yarin ameliyat gunum. sol ayakta parcali kiriklar ve burkulma var. 1-2 ay neyse gecse de kavussam diyorum artik kara sevdama)) olum ayirir bizi ancak.

1 ay önce CBR250R ' ımı satıp Citroen SAXO VTS 2 marka otomobil satın aldım. Ama motorsikletin tadını alamadım. Sanırım gelecek kışa doğru artık 600cc ile takaslayacağım arabamı :)

genel olarak sakatlık - benzin - ölüm(Allah göstermesin) gibi sebeplerden ayrılıyorsunuz motorlarınızdan anladığım kadarıyla ... Büyük aşk :)

Kendi hatamdan Kaza yaparsam ve bana değil artçıma bişey olursa bırakırım.

Üniversiteye başladığımdan ve profesyonel olarak bisiklete başladıktan sonra yaklaşık 4 aydır elimin altındaki motosikleti kullanmıyorum. Garip bir duygu bisiklet beni benden aldı diyebilirim. Şuan cbr 125 i satıp daha iyi bir kadro alma planım var.
Motosikleti satın bisiklete başlayın :cat:

Bıraktım zaten. Daha doğrusu başlamadan bıraktım. Vergiler falan derken 125 cc motosikleti bile alamıyoruz, resmen saçmalık.

Öncelikle bu soru bence motosiklet tutkununun duymak istemediği bir soru .Eğer sevdaysa bu engellenemez.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...motosiklet-askinin-boylesini-gordunuz-mu.html

İki teker aşkı asla bitmez::pokey::::sos::

valla videodaki adamı azım açık seyrettim:santa: helal olsun :cat:
bu da demek oluyor ki bu öyle bir aşk ki vazgeçilemiyor işte.allah hayatımızın sonuna kadar motosiklet zevkini yaşamayı nasip etsin inş

Honda S2000 im olursa hemen bırakırım :D tabi beraberinde sigorta,muayene,bandrol,kasko,bakım ve benzin paralarını rahatça ödeyecek param da olmalı :D aksi takdirde FOREVER motosiklett :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar