Motoru, ne olursa bırakırsınız ?

Önce hobi olarak başladı. Sonra ihtiyaç haline geldi.
Biri gitti öbürü geldi. Umarım bırakma zorunluluğu olmaz.

çalınırsa ve benzin uçak yakıtı fiyatı olduğu zaman :) az kaldı :)

Erol can madde bir ukalalık yapmak istemem ama uçaklar benzinle uçmaz.Onlar jet gazı ile uçar adı üstünda gaz bildiğimiz eski idare lambalarına kullandığımız gazyağı.Fiatı çok ucuz benzine nazaran sanırım 1.lira 50 kuruş veya 2lira arası bilgilrndirmek için yazdım çokça selamlar.Motoruma sağlığım yerinde olduğu sürece asla bırakmam hele şimdilik iyi anlaşıyoruz

3 ayda 2 defa sol ayak kırıldı. 19 tane vida 2 tane plaka takılı doktor amaliyattan sonra geldi ve şu sözü söyledi bir daha ayağın kırılırsa vida takacak yerimiz kalmadı ;) ve çok severek kullandığım motora sadece ara vericem 2 yıl kadar. iyi hisedince tekrar binicem inşallah...

Yukarda bakıyorum yorumlara ölmedikce vs bırakmam... hiç olmucak bişe oluyor ölmenize gerek kalmadan siz ya ara yada ömür boyu uzak kalıyorsunuz...

3 ayda 2 defa sol ayak kırıldı. 19 tane vida 2 tane plaka takılı doktor amaliyattan sonra geldi ve şu sözü söyledi bir daha ayağın kırılırsa vida takacak yerimiz kalmadı ;) ve çok severek kullandığım motora sadece ara vericem 2 yıl kadar. iyi hisedince tekrar binicem inşallah...

Yukarda bakıyorum yorumlara ölmedikce vs bırakmam... hiç olmucak bişe oluyor ölmenize gerek kalmadan siz ya ara yada ömür boyu uzak kalıyorsunuz...

Çok büyük geçmiş olsun tabiki kolay değil... Acil şifalar dilerim...

bahçem bir at besleyecek konumda olsa (var ama şehir içi ve salondan ve mutfaktan geçmek gerekiyor) atı ve arabasını muhafaza edebilecek durumum olsa motoru bırakır eğliyetimide yırtarım olmadı kırarım 1=vergi yok 2=sigorta muayene yok 3=arıza ve bakım giderleri yok 4=polisin ceza yazma olasılığı düşük en önemlisini unuttum BENZİN lazım değil

şu tarz olmalı iki attan daha az olmamalı ki sürat yapabileyim ciddiyim

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/Calash3_(PSF).png/120px-Calash3_(PSF).png

Bu seferde saman fiyatları zam ve vergilerle 97 oktan benzin fiyatını yakalar merak etme...

Ağır bir kaza geçirirsem bir uzuv kaybetmek engelli kalmak belkide sonrasında ağır travmayı kaldıramayabilirim...öyle bırakılır motor galiba...

ya imamın kayığı binene dek yada tekerlikli sandalyeye mahkum olana'dek bırakmam :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar