Motoru, ne olursa bırakırsınız ?

Merhabalar :) Bu soru aklıma takıldı, sorayım dedim , hemde muhabbet etmiş oluruz ....

Motor kullanmayı ancak hangi olay sonucu bırakırsınız?

İlk olarak ben cevaplıyayım ; Eğer birgün ailemden biri sırf motor sürdüğüm için gözyaşı dökerse , o gün benim için motor biter :( Çünkü onlar herşeyim ...

Henüz öyle birşey olmadı ama tabiki motorada binmemi istemiyorlar :) fakat aşk işte yapıcak bişey yok.. :)

Bu gidişle, 2 yıldır okadar benzin zamlarını yememize rağmen halen ''benim motor 12kr yakıyor'' yorumlarını okumak motoru bıraktıracak bana.

çalınırsa ve benzin uçak yakıtı fiyatı olduğu zaman :) az kaldı :)

kolum bacağım koparsa, veya yatalak hasta, motora binemeyecek kadar özürlü olursam bırakırım.

kolum bacağım koparsa, veya yatalak hasta, motora binemeyecek kadar özürlü olursam bırakırım.

Allah göstermesin. Hiçbiri olmaz da bir ömür binersin inşallah :)

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

Motosiklet bırakmak değil de, aradaki bağı azaltabilirsem yeter bana.
Çocuğumdan daha çok onunla ilgili hayallerim var :pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çalınırsa ve benzin uçak yakıtı fiyatı olduğu zaman :) az kaldı :)

Çalındı...
Benzin zaten uçuk fiyatlı...
Demekki bırakılmıyo... :)

Hiç bir şekilde bırakmam elim ayağım tuttuğu sürece....
Yok ailem istiyormuş muş muşda muşmuş....
Ben de neler istiyorum ama yapan kim... :queen:

bahçem bir at besleyecek konumda olsa (var ama şehir içi ve salondan ve mutfaktan geçmek gerekiyor) atı ve arabasını muhafaza edebilecek durumum olsa motoru bırakır eğliyetimide yırtarım olmadı kırarım 1=vergi yok 2=sigorta muayene yok 3=arıza ve bakım giderleri yok 4=polisin ceza yazma olasılığı düşük en önemlisini unuttum BENZİN lazım değil

şu tarz olmalı iki attan daha az olmamalı ki sürat yapabileyim ciddiyim

120px-Calash3_(PSF).png

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benzin uçak yakıtı fiyatı olduğu zaman :) az kaldı :)

Az kalmadı çünkü hiç bir zaman uçak yakıtı benzin kadar pahalı olmadı hatta yarı fiyatı bile olmadı. :) Şu an fiyat bilmiyorum ama yaklaşık olarak benzin uçak yakıtından 4 kat daha pahalı.

bahçem bir at besleyecek konumda olsa (var ama şehir içi ve salondan ve mutfaktan geçmek gerekiyor) atı ve arabasını muhafaza edebilecek durumum olsa motoru bırakır eğliyetimide yırtarım olmadı kırarım 1=vergi yok 2=sigorta muayene yok 3=arıza ve bakım giderleri yok 4=polisin ceza yazma olasılığı düşük en önemlisini unuttum BENZİN lazım değil

şu tarz olmalı iki attan daha az olmamalı ki sürat yapabileyim ciddiyim

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/Calash3_(PSF).png/120px-Calash3_(PSF).png
Resme bakılırsa seninki pek bırakmak sayılmıyor :) bi iki tekerden diğerine tarzını değiştiriyorsun sadece bence :cherry:

Kız arkadaşım dedi ki ben :motosiklete binemem.O gün b sınıfı ehliyete yazıldım. 1 Hafta binmedim motosiklete ama tekrar geri bindim :D çünki çok seviyorum motosikleti ya.Dedi rüyamda gördüm kaza yaptın binme dedi bindim kaza yaptım.Ama gene bineceğim bırakamam ben motosikleti :(

beraber motorsiklet sürdüğüm bi arkadaşım gözümün önünde ölürse işte ancak o dakka noktayı koyabilirim kesin diyemiyorum ama o trajedi o noktayı koydurtabilir bana

1. Bir insana zarar verdiğim de
2. Kullanamayacak kadar fiziksel zarar gördüğüm de
3. Param olmadığın da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar