Motoru habersiz çekmeye kalkanları ne yapmak lazım ?

ben yazdım o repliğide, ama arkadaş arasında duyduğum bi geyikti. sinir olduğumuz birini dövelim,asalım, keselim yerine şişe takalım:)
hem videoyuda tamamen hiç izlemedim,o kadar küfürlüyse sizde izlemeyin:)

Yook,ben videoyu sonuna kadar izledim,hatta küfürlere kahkaharla güldüm,"vay be ne güzel olmuş!" bile dedim içimden de :) ama gıcıklık olsun diye böyle bi yorum yazdım :cyclopsan

İlginç bir deyimmiş ama tasvip etmedim doğrusu,yorumlarımız da,dilimizde istersek daha temiz olabilir :rendeer:

-yılmaz bu nedir ?
-benzindir ağam .
-benzin napılır yılmaz ?
-yakılır ağam
ve bir baş hareketini takip eden kibrit çakmasıyla herifler yakılır..
normalde içimi sızlatır bu sahneler ama ne kadar tasvip etmesemde bazen gerekebilir...

Selamlar,
Benimde başımdan şöyle bir olay geçti motoru kendi oturduğumuz apartmanın önüne bıraktım alarmını açtım,direksiyon kilidini açtım oda yetmedi zincir taktım ön tekerine sonra eve çıktım aradan zaman geçti baktım alarm çalıp duruyor hemen indim aşağıya bizim yan komşu motoru orta ayaktan indirmiş çekmeye uğraşıyor neden mi çünkü arabasıyla çıkacak kendi arabasının yerine araba parketmesinler diye benim motoru kendi apartmanın önüne çekmeye uğraşıyormuş birde zincirden sürüklemeye uğraşıyor... Be adam zili çalıp rica etsen kolun mu kopar bu kadar mı odunsun yani...Birde komşu olacak...

nası bi ortamda yetişiyo bu insanlar. hakkaten cem yılmazın dediğin gibi. bu adam seninle benimle aynı oksijeni yakıyor, içeride o oksijeni napıyosa artık

aynı olay benim başıma da geldi tabi. girdim dükkanın birine motor dışarda ciyak ciyak ötüyor. koştum gittim iki tane denyo aynı şekil arabalarını çıkartmak için benim motoru sürüklüyor. dedim adama ne yapıyorsunuz siz felan.adam da laga luga yaptı açıkcası tipler de pek hoş değildi bende tektim maçam yemedi. kendi kendime solenip dondum. ee burası d.bekir tırsıyo insan bazen. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar