Motoru farketmeyenin sonu :)

bravo ya ellerine sağlık çok güzel yapmış...paylaşım için teşekkürler...:bounce:

çok güzel çalışma olmuş, çok eğlendim, trafikte beni sinir edenlerden intikam almış kadar oldum :cherry:

süper :queen: araba motoru farketmezse tank da arabayı farketmez bu kadar işte :mrgreen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Insan duz mantik bile yurutse, trafikteki kucuk araci onemser. Yani motosikletleri farketmeyen zihniyet duz mantik dahi yurutmuyor, durum bundan da vahim. Cunku duz mantik yuruten bir insan bile, yolda seyreden 2 tekeri, uzerindeki metal aksami ve can tasiyan surucuyu gorur, fark eder.

Video cok anlamli, hazirlayanlara helal olsun!

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir :cat:

Moderatör (forrap)
Güzel bir video.Hazırlayanların eline sağlık...
Ancak bunu Türkiyede yapmak istesek heralde bir kaç hafta tankla dolaşmak gerekir :)

Adam tankı görünce telefonu düşürüyor korkudan ki dövmeyemi kalkacak birde :)

ohh su ılk arabanın olduu olayın aynısı dun basıma geldı :D walla keske onun ustunden gecseymıs o tank daha bi rahatlardım :D

İngiltere hükümetinin yaptığı bir reklam arkadaşlar,
görüyoruz ki hükümet nası çalışıyor...
çok da güzel eziyo ohh içim cız etti hehehe...
bide arkadaşlar ingiltere de tank kullanmak serbest tabi bütün silah donanımlarını kaldırarak...:) hatta bi tane sarı bir tank var ortalıkta dolaşan paletleri de plastik zemine zarar vermesin diye,

birde cakalaz,
Evet bir film müziğidir kendileri,
Film 1973 yapımı The Sting dir, 7 oskar kazanmıştır, Paul Newman ve Robert Redford başröldeler, çok eğlenceli bir film tavsiye ederim izleyin kesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar