Motoru en hızlı nasıl satarım?

Selamlar
Motorum Royal Enfield Hunter 350
8600km de
Ufak bi kazası var
25 bin hasar kayıtlı(10 bin TL işçilik)
Aslında hasar kaydı e-devlette vs görünmüyor anlamadım neden. Karşı taraf %100 kusurlu serviste yaptırdım.
İlanlar arasında baya bi uygun tuttum ama favoriye bile eklenmiyor. Hızlıca satmam gerek acil paraya sıkıştım, ne yapmalıyım?
İlandaki fiyat 169k

Motosikleti
D400
Selamlar
8600km de
Ufak bi kazası var
Aslında hasar kaydı e-devlette vs görünmüyor anlamadım neden. Karşı taraf %100 kusurlu serviste yaptırdım.
İlanlar arasında baya bi uygun tuttum ama favoriye bile eklenmiyor. Hızlıca satmam gerek acil paraya sıkıştım, ne yapmalıyım?
İlandaki fiyat 169k

170-180 aralıgında daha düşük km hasarsızı var hocam ilanlarda;; o nedenle satılmıyordur. zaten piyasası yok.

6 bin km 2024
9 bin km 2024
500 km 2024

Arkadaşım Transalp750 yi bile uygun fiyata koyduğu halde 6 ayda zor satabildi.Alışveriş takasla dönüyor artık.

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Sıfırı 700 üstünde olan motorların nakit kampanyasıyla 550’lere indiği ve ikinci elde 400 bandında bulunabildiği bir dönemden geçiyoruz. Buna benzer birçok örnek var.
Belirli bir süre sonra kademeli olarak fiyat düşürüp satılana kadar sabırla beklemekten başka çareniz yok maalesef.

Motosikleti
D400
Ne kadar olmalı mesela. 190 a sıfır almıştım baya zarar ettirecek gibi :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiyle arada 10k fark var +sissy barım 8bin değerinde

dostum adam 500 km de hasar kayıtsız sıfırdan farksız motoru 180 e satıyor ki onu pazarlıkla 175 170'e alırsın.
sissy bar olması anlam ifade etmiyor.

elbette sizi de anlyıorum ama RE'nin piyasası zaten yok, bu 3 örnek ile baş edemezsin çünkü 25 bin hasar kaydı düşük bir tutar değil

Ben NK’yı taksitle 170’e almıştım, şu an ilanda 125’e duruyor; biri 110’a veriyorsan bugün otobüse binip geleyim dedi ama o fiyata satmam deyince iyi satışlar deyip kapattı, yani fiyatı ne kadar düşük tutarsan alıcı o kadar artar ve hızlı satmak istiyorsan tek çözüm düşük fiyat.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İşinizi görüyorsa satmayın, elinizde tutup keyifle kullanın. İkinci el piyasasında yaprak kımıldamıyor. Ölü fiyatına (%50 iskontolu falan...) verirseniz belki satarsınız ancak onu ister misiniz o size kalmış. Kendi 3 yıllık 15.000km'de V Strom 650'mi USD alış maliyetinin güncele çekilmiş tutarından (USD 3 yıldır sürünüyor, TÜFE'ye göre yapsam daha da yüksek fiyat çıkıyordu...) %33 iskonto yapmama rağmen 3 ay satamadım, sonra parayı başka yere yatırınca motor yükseltme planım ertelendi de satıştan kaldırdım. Durum böyle yani.

Selamlar
8600km de
Ufak bi kazası var
İlandaki fiyat 169k
Oturduğunuz yer , satış fiyatı , ilan açıklaması vs. gibi bir sürü faktör var ama Çinli ve bazı Japonlar'da aynı durum var şuan en kolay örnek Hornet750'de sıfır alış fiyatı 550bin TL ama 5 10bin KMde 400 420bin TLye satanları görüyorum 5bin KMde 150bin TLlik bir kayıp yaşanması imkansız . Önceden sadece Çin ve Hintli motorlarda vardı bu durum ama şuan Japon motorlarına da sıçramaya başladı sıfırı 550bin TL olan motorun ikinci eli 5 10bin KMde 350 400bandına düştü nakit kıtlığı olduğundan herkes vade farksız taksite yöneldiğinden dolayı kimse 2.el motosikletlere yönelmiyor ve piyasayı cidden öldürüyorlar . Sizin ilanınıza baktığımda daha düşük fiyata daha mantıklı motosikletler var günümüz piyasasında çok mantıklı olmadıkça kimse 2.ele yönelmiyor nakiti olan adamda gidip karta taksitle sıfırını alıyor elindeki nakiti altın veya faize yatırıyor . Sizin için 2 seçenek var ya gidip zararına satacaksınız yada piyasa düzelene kadar eldekiyle devam ediceksiniz

Baba şans nasip işi birazda. Benim motorda satılık 1 Aydır. Henüz ikinci günden herifin biri alacak oldu anası bozdu işi motordan korktuğu için😁 şuan deli gibi favori artıyor ilanımda ama yazan ve arayan yok gelde açıkla(daha önce iki kere motor sattım böyle favorim hiç olmadı)😁 Dahada komiği benim motor Cruiser ve farklı dokunuşlar var. Adam motoru alma derdinde değil ilan üzerinden o detayı nasıl yaptın bunu nasıl ekledin diye mesaj atıyor😁 Ya bu işte nasiptir gel bunu bilimsel açıkla alnından öperim herkesi 😁 Ha diyelim ki satılmadı, sikerler valla Mayıs'ta beklediğim nakit giriş var ikinci motor yapıp bir gün birine bir gün birine binmezsem adam değilim 😁

İşinizi görüyorsa satmayın, elinizde tutup keyifle kullanın. İkinci el piyasasında yaprak kımıldamıyor. Ölü fiyatına (%50 iskontolu falan...) verirseniz belki satarsınız ancak onu ister misiniz o size kalmış. Kendi 3 yıllık 15.000km'de V Strom 650'mi USD alış maliyetinin güncele çekilmiş tutarından %33 iskonto yapmama rağmen 3 ay satamadım (USD 3 yıldır sürünüyor, Türkiye enflasyonuna göre yapsam daha da yüksek fiyat çıkıyordu...), sonra parayı başka yere yatırınca motor yükseltme planım ertelendi de satıştan kaldırdım. Durum böyle yani.
Abi zaten bana kalsa satmam ama hem patrona 60K borç var hem de her ay maaştan cebime sadece 4–5K kalıyor bu parayla yemek yesem bana ne kalacak ki? 😄

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
acil satılık dediğin zaman fiyatı indirmen gerek, adı üzerinde acil satılık... ben mesela dominar 400 ug motorumu 80 bin tl ye sattım5 ay önce. bedavaya gitti motor ama yapacak bir şey yok.

lafa bak zarar ediyormuşum, abi acele var deniliyorsa bu olacak mecbur, adı üzerinde acil, 20 bin 30 bin zarar kimin umurunda, altın değil ki bu gidip bozdurasın, alıcı kaç paraya çıkarsa o paraya satacaksın mesele bu.

edilen zarar eğer aciliyetinden daha önemliyse o zaman bekleyecek makine. şahsen benim çok acelem vardı ve kan emicilere verdim motoru, al satçılara verdim..

ben yine insanlığımı yaptım, bir kaç hafta genç arkadaşların işi görülsün diye kan emicilere 80 bine bırakmak yerine kullanıcılara 85 bine vereyim hem onlar ucuza almış olsun hemde ben 5 bin tl daha fazla alayım dedim ama yok abi, bu millete iyilik yaramıyor. benim 85 bine sattığım motoru giderler galeriden 150 bine alırlar ama benden 85 e almazlar..

hayat böyle, yapacak bir şey yok, acelen varsa yarı fiyatına kadar bile inersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar