gerçekten geçmiş olsun, ve benim başıma daha da beteri geldi.
Gece çiseleye çiseleye yağan yağmurun ardından vıcık vıcık olan yolda gece vakti dönerken önüme köpek çıktı, şehir dışı bir yol ışık falan yok, refleks freni sıktım ama önü fazla sıkmışım anında yerdeydim.
Motor fırladı gitti ben sürüklendim epey hatta korumanın çıkardığı ufak kıvılcımları gördüm kafam asvalta sürterken (kask sağolsun).
ama montum ve eldivenimi henüz almamıştım, omzum dirseğim ve elim epey hasar gördü.
hemen kalktım önce elimle oramı buramı elledim bişi varmı diye sonra sol omzumu dirseğimi farkettim. motorun yanına gittim ışığından faydalanayım diye, elimde kan falan var.
sonra karşıdan araba ışığı gördüm, bu arada motor da yolun ortasında yerde hala.
yolun ortasına geçtim, kolumu tutuyorum belli ki acı içindeyim motorum da yerde uçmuş. Adama dur dur işareti yaptım araba farında bakayım elime ne var diye, ve adam geçti gitti motorun yanından slalom yaparak, şaştım kaldım. inanamadım....
gerçekten de inanamadım .....
sonra da türk insanının güzelliği iyiliği yardımseverliği falan....arada çürük elme çıkıyor işte..o da bana denk geldi.
Ha bu arada tabi başka araba gelmedi ve ben de bi an önce gitmek için o elimle kolumla motoru tek başıma nası kaldırdım çalıştırdım bindim eve gittim (10km daha) bilmiyorum... elimdeki iz de geçmedi