Motoru çizmeyen branda

Herkese selamlar. Branda arıyorum ama genel yorumlar motoru çizmeyecek branda almak lazım diye. Motoru çizmeyen branda diye arayınca da haliyle birşey çıkmıyor :D Hangi malzemeden branda alınması gerekir. Ya da uygun fiyatlı bi kaç link atabilirseniz gün içinde almak istiyorum.

Brandayı, eğer motorun temizken ve üstünde toz yokken kapatırsan,motoru kolay kolay çizmez.Birde rüzgarda çok hareket etmeyecek şekilde üstünde sabitlemek iş yapar.Sadece bir tavsiye.

Branda motoru mu çiziyormuş? İlk defa duydum. Gerçi benim aynalar ve sisi bar yüzünden branda boyaya temas etmiyor belki o yüzden hiç başıma gelmemiştir. Ama tahminin motoru çizen motorun üzerindeki toz, pislik, kum vb. dir. Brandanın kendisinin çizeceğini sanmıyorum.

branda çizmez sen çamrlu pis motoru brandalarsan 1 2 3 derken bırandaya toprak kum yapışıp açarken kaparken kılcal çizikler yapabilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor tozluysa çizer ama o çizikleri sadece spot ışığının altında fark edersin :) onun dışında bu pamuklu ince brandalar var kapalı garajlar için (motor dışarıda duruyorsa kesinlikle uzak dur.)

Motor tozluysa çizer ama o çizikleri sadece spot ışığının altında fark edersin :) onun dışında bu pamuklu ince brandalar var kapalı garajlar için (motor dışarıda duruyorsa kesinlikle uzak dur.)

Motorum kapalı garajda ama 1-2 hafta çıkarmicam gibi görünüyor. Bir de olur da garaja kedi girerse ilk oturacağı yer benim sele. Önlem amaçlı alıyorum yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar