motoru çalınanların dikkatine

GKN

bugün sabah aldığım bi bilgiye göre
anadolu yakasında bi depo patlatmış polis, 8 tane makina çıkmış
1 i hayabusa, sahibinin arkadaşı beni aradı
hangi karakolda yada otoparka çekildiğine dair henüz bi bilgi ulaşmadı
bişeyler duyarsam yazarım tekrar yada poliste tanıdığı olan araştırabilir..

İşallah senin motor çıkar diyecem ama parçalarını buldum demiştin :(:pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Asıl o deponun sahibini patlatmak lazım....:pr:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet bir çalıntı başlığında daha Gökhan arkadaşımızla beraberiz, bakalım gelecek başlıkta kahramanımız Gökhan motosiklet hırsızlarını helak edebilecek mi :p

Gökhancım bir günde arka dişliyi büyütsem nolur diye mesaj yaz, söz kesecem şu klavyemi.:queen:

Şaka bir yana süper bir haber, inanır mısın okuyunca motosikletim çalınmadı diye üzüldüm.

İyi olmuş şerefsizlere, umarım MT'den motoru çalınan arkadaşlardan en az bir tanesi de olsa motoruna kavuşurda sevincimiz ayyuka çıkar. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnsan gibi insan kalmadı dünyada cezalar hafif kardeşim verin 45 sene ceza bak bidaha yapıyolarmı?

GKN

Evet bir çalıntı başlığında daha Gökhan arkadaşımızla beraberiz, bakalım gelecek başlıkta kahramanımız Gökhan motosiklet hırsızlarını helak edebilecek mi :p

Gökhancım bir günde arka dişliyi büyütsem nolur diye mesaj yaz, söz kesecem şu klavyemi.:queen:

Şaka bir yana süper bir haber, inanır mısın okuyunca motosikletim çalınmadı diye üzüldüm.

İyi olmuş şerefsizlere, umarım MT'den motoru çalınan arkadaşlardan en az bir tanesi de olsa motoruna kavuşurda sevincimiz ayyuka çıkar. :cat:

:queen::queen::queen::queen:
kanka ne yapalım millet bilio çalındı die motorumuz haber yollii :)
hem motosikletim çalınmadı die üzüldüm kelimesini sil hemen ordan duymamış oliyim, allah nazarlardan saklasın..!
hem makina yok dişliyi büyütüp napim:) nereme takim:queen:

benim makina çıkmaz ama arkadaşlar yararlanabilir:cat:

SAKİ haklısın usta, cezaları az tutuyorlar, bu durum bir bakıma bu suçlara teşfik ediyor bu ş*refsizleri :pr:

İnşallah motoru çalınan arkadaşlarımızın yüzü en kısa zamanda güler... :cat:

Yazıcam bişeyler ama olmuyo ki forum ortamında :pr: Birileri sevinse bari..

GKN

sakin arkadaşlarım sakin
sinir yapın die açmadım bu konuyu:)
olan olmuş, sonuna bakalım mantalitesiyle motoru çalınan arkadaşlara faydalı olabilir die açtım..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla ellerine sağlık Gökhan, son günlerdeki en faydalı başlıklardan birisi bu. :)

Hem üzüldüm derken, şimdi motoru almaya gidip bu şerefsizlerin yüzüne tükürme şerefine nail olmak vardı, o açıdan şeyettirdim.:)

GKN

olsun abi şeyettirme genede:)
ama illa istiosan bulunan motorlardan birinin sahibi siteden çıkarsa onun mahkemesine seyirci olarak gidip kim daha uzağa tükürüyo yarışması yapabiliriz:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sen hiç mahkemeye gitmedin heralde, hırsızlardan çok bize ceza vermesseler şelepsisim. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar