eger kopan mars dugmrsinin kablolari aciktaysa kablolari birbirine degdirerekte mars bastirablirsin..
servisine götür ugraşma .......
Arkadaşlar çok saolun ilginizden dolayı ama sorun çok büyük çıktı. bugün motoru itekleyerek sevise kadar götürdüm. o marş düğmesi yeniden takıldı 35 YTL ayriyeten benzinle oynadılar bşi yaptılar motor çalıştı. eve giderken yine kaldı motor.... Motor benzini görmüyormuş. bu modellerde hep böle oluomuş ilk başta. benzin otomatiğini deiştireceklermiş oda 45 YTL eee ben burada üniversite öğrencisiyim 80 milyon çıkarsa cebmden ay sonunu nasıl getircemServise pazartesi günü götürücem ve itiraz edicem.
inş bi şekilde 45 ytlden kurtulurum.. çok moralim bozuldu. ilk günden 80 milyn bayılcam 0 motora..
Motor benzini görmüyormuş. bu modellerde hep böle oluomuş ilk başta.
bunun çin japon olayıyla ilgisi yok muhtemelen çok çok basit bir şeyden çalışmıyordur ağzınla demişin düşdüm diye düşdüğünde büyük ihtimal çok basit bir kablo tel bir şey yerinden oynamış çıkmış yada kopmuş olabilir düşmenin şiddetini belirtmemişsin ama sanırım biraz sert düşmüşsün düğmeside koptuğuna göre