motoru aldık da?

Ön gidon göbeğinde boşluk olabiliyor. halledilecek bir konu bu. usta iki tıkla hallediyor :) Titreşim mevzusu belki ben alıştığım içindir. rölantide çok fazla yok. Devir yükseldiğinde peglerde hissediliyor özellikle artçı için. bunun dışında genel anlamda performansı tatmin edici. Ben şu an 13000 kmdeyim 0 km de almıştım motorumu. Vidaları kontrol etmekte fayda var. Bunun dışında saç baş yolduracak bir motor değil :)
Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla titreme olayı hoş değil. bi saat motor kullanıp indikten sonra kendini bi saat güreşmiş gibi hissediyorsun. :)
ama bence foruma bir göz at mutlaka bi kaç kişi çaresini bulmuştur bu titremelerin. çok kullanıcısı var..

hayılı olsun allah kaza bela vermesın tekerın duz bassın motorun bozulmasın motorunla haçça gidip gelmek nasıp etsın bizede tesbih getirirsın .böyle bugada kimse etmez he ...

Mersin İl Temsilcisi
çünkü onun üzerinde dünyanın en iğrenç 250cc motoru var 40 tane değişik modelde kullanılmıştır heralde en son bmw taklidi çin mlaı 250cs diye bi motorda vardı 1450 ytl e yazık etmişsin bilader kusura bakma dost acı söyler

bence o paraya alınabilecek en iyi motorlardan birni almış. kardeş, bağlantı ( şase-motor) civataları arasına plastik contalardan taktır. emin ol bayağı emiyor titreşimi. deneyen arkadaşlarım var. hayırlı uğurlu olsun...

nekadar ekmek okadar köfte. o paraya güzel modeller bunlar sıkma canını kimseye de laf söylettirme... bin gitsin...

bugün 1450 ytl+devir masrafları karşılğı 4200 km de 2005 mod.mondial 250 mct aldım.daha önceki motorum mondi 100 kh idi.onun üzerine bu motoru alınca beklentilerim bir hayli fazlaydı ama birazcık hayal kırıklığına uğradım.bi kere sanki motor çalışırken üzerindeki bütün hareketli parçalar düşecekmiş gibi titriyor.vibrasyon çok rahatsız ediyor.önceki motorda bile(ki kendisi tam anlamıyla motosiklet bile sayılmaz)bu kadar vibrasyon yoktu.yada beklentim fazla olduğu için bana öyle geliyor olabilirmi acaba?hızlanması fena değil,dönüşlerde tatmin edici fakat frenaj da ön maşa vuruntu yapıyormuş hissine kapıldım yalnız oturuş pozisyonu gayet rahat geldi bana.neyse bu ilk gün ki deneyimlerimi paylaşmak istedim.sonuçta 2 teker ise iyidir:)

ben bu modeli pek bilmemde kimse kimseyi kandırmasın...2005 model olupda 4200 kmde olması bana bu piyasada imkansız geliyor...hayırlı olsun...

hayırlı olsun
mete abi öle deme bizim asya pırpırı daha 5900 km de:))
2005 model

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
çünkü onun üzerinde dünyanın en iğrenç 250cc motoru var 40 tane değişik modelde kullanılmıştır heralde en son bmw taklidi çin mlaı 250cs diye bi motorda vardı 1450 ytl e yazık etmişsin bilader kusura bakma dost acı söyler

benim motorum daelim marka önemli değil çinli olmasında jawa ya bile binerim bu arada çinliler konusunda hiç lafımı çekmem sonuçta para kolay kazanılmıyor ben arkadaşımın parasını düşünürüm motor diye yaptıkları at arabalarını değil :cat:

Valla sankı forumdan bı arkadas bu pıstonlar yonlerını farklı gıdıp gelmesını saglamıstı yanlıs hatırlamıyorsam...

yorumda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.hani deprem dede ışıkara derdi ya:depremle yaşamaya alışacağız diye ben de vibrasyonla yaşamayı öğreneceğim illaki.en azından 2 teker teorisini kapacağım için katlanacağım.

yorumda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.hani deprem dede ışıkara derdi ya:depremle yaşamaya alışacağız diye ben de vibrasyonla yaşamayı öğreneceğim illaki.en azından 2 teker teorisini kapacağım için katlanacağım.

Hayırlı olsunn....

O zaman ne mutlu sana güle güle kullan kazasız belasız....

hayırlı olsun umarım en kısa zamanda kurtulursun:mrgreen:

vibrasyondan mı?motordan mı?hangisinden kurtulmalıyım anlayamadım?

hayırlı ugurlu olsun .. kazasız belasız vibrasyonsuz günlerde kullan

Öncelikle, yeni motosikletin hayırlı olsun kardeşim.
Bir müddet sonra o vibrasyon bayağı azalacak.Arka dişliyi ufaltırsan (piyasada var) vibrasyon tamamen ortadan kalkıyor.

Satoyama kardeş: Sorry ama, sana ancak haltetmişsin diyeceğim.
sen motosikletten zerre kadar anlamıyorsun + nankörsün:silent:
kaç kez ya da kaç km katettin MCT250 ile söylermisin.......

en adi çinli dahi mobylette ya da peugeot dan daha iyidir! türkiyenin diğer gerçeği!

ben 2006 yılından buyana yaklaşık 27000 km katettim senin iğrenç dediğin motosikletle.
hala ilk günkü gibi sürüşü:queen: MCT ye verdiğim parayı herzaman tekrar veririm.

Son düzenleme:
Öncelikle, yeni motosikletin hayırlı olsun kardeşim.
Bir müddet sonra o vibrasyon bayağı azalacak.Arka dişliyi ufaltırsan (piyasada var) vibrasyon tamamen ortadan kalkıyor.

sen motosikletten zerre kadar anlamıyorsun + nankörsün:silent:

en adi çinli dahi mobylette ya da peugeot dan daha iyidir! türkiyenin diğer gerçeği!

ben 2006 yılından buyana yaklaşık 27000 km katettim senin iğrenç dediğin motosikletle.
hala ilk günkü gibi sürüşü:queen: MCT ye verdiğim parayı herzaman tekrar veririm.

kim nederse desin. Kardeşim Bu motora binen biziz. En doğru yorumu yapacak olan da biziz. Ben 13000 i devirdim. Bana 250 cc lik performans veriyor. Her hava koşulunda kullandım. Mahalle aralarında değil. Tek seferde 400 km ye (Ve bunu 3 kere yaptım) yakın yol yaptım. Özer Abi Çanakkale'ye geldi bu motorla. Piyasada bundan daha çok titreyen motorlar var. Bir mopedle karşılatırmak ta ne derece mantıklıdır bilemem. Yakıt tüketimi haricinde hiç bir + sı yok mobiletin. bir mobiletle bahsettiğimiz kmleri yapabilecek olan var mı? Her seferinde aynı çin japon muhabbeti yapılıyor.

Forumda bir arkadaş titremesinin sebebinin pistonların aynı anda inip çıktığı için olduğunu söylemişti. Fakat fuarda TT customs standındaki motorda aynı şekilde hareket ediyor. Bilmem dikkat edeniniz oldu mu? Konuyu dağıtmak istemiyorum. Titremesinin yegane sebebi motoru şaseye bağlayan vidaların içindeki takozların ömürlerinin bitmesidir. Bu konunun bu akdar uzatılmasına gerek yok. Alan almış satan satmış.

Sağlıcakla.

sen motosikletten zerre kadar anlamıyorsun + nankörsün

hala ilk günkü gibi sürüşü MCT ye verdiğim parayı herzaman tekrar veririm.

aynen katılıyorum....:cat:

Kardeşlerim ;

Arkadaşımızın biri bir makina almış ve bu sevinci sizlerle paylaşmak istemiş..
Yaptığınız yorumlar biraz ölçülü ve insani değerlerini taşıyacak olması en mantıklı olandır..

Öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum kardeşime..

Hadi bakalım şimdi söyleyin ve bana gösterin titreşimsiz bir makina...
Varmı...Yoksa benmi göremiyorum..

Bu kadar basitmi yaw alınan bir makinayı aşağılamak..Herkes ister en kral makinaya binmek...Bütçe yetmeyince alınmayacak mı yani Japon...
Binilmeyecek mi motosiklete..

İşte tam burada sözüm patlama yapar.. AKIL DEĞİL PARA VER arkadaşım..
Akıl herkeste var...Paramla en kralına binme aklı sende varolduğu gibi bende de var..

Titreşimsiz bir alet olmaaaaz...
Dönen ve (sıkıştırma-patlama) vurdulu sistemi olan her alet titremeye mahkumdur..

Ancak bu titreşimi en asgariye indirme çabasına girmeli..
Sizlerde yorum yaparken eleştiren değil fikir verici olun lütfen..

MCT makinalarında şase bağlantıları kısmına yaptıracağın fiberglas türü
burçlarla bu titreşimi en asgariye indirme ve civataları sabitleyici rondela
türü pullarla haletmeye çalışmalısın..

Son söz ...MCT markasına binin..Birde KTM'lere binip tur atın.:wiinkk:....

Mondialın tekerlerini öpücüklere boğmazsanız şeleepsizim...:queen::queen:

De hade kolay gelsin.:wiinkk:

Mesaj gideceği adresi bulmuş, imza karşılığı teslim edilmiştir..Bilginize...:bounce:

eyvallah üstadım.bu msj la konu kapanmıştır sanıyorum.hepinizin yorum ve fikirleri için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar