F fa7n80 Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 31 Ocak 2008 Mesajlar 1 31 Ocak 2008 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. MESAJ İÇERİĞİ REKLAM SEBEBİYLE SİLİNMİŞTİR.
D C R Katılım 20 Ağu 2007 Mesajlar 1,269 31 Ocak 2008 #2 Bu Topicin ömrünün çok uzun olduğunu sanmıyorum Saniyeleri saymaya başlayın birazdan kilitlenir veya silinir aşırı reklam kokuyo
Bu Topicin ömrünün çok uzun olduğunu sanmıyorum Saniyeleri saymaya başlayın birazdan kilitlenir veya silinir aşırı reklam kokuyo
Tuncer Sezen Moderatör (forrap) Katılım 5 May 2005 Mesajlar 5,132 31 Ocak 2008 #3 D C R' Alıntı: Bu Topicin ömrünün çok uzun olduğunu sanmıyorum Saniyeleri saymaya başlayın birazdan kilitlenir veya silinir aşırı reklam kokuyo Genişletmek için tıkla ... Ekleme yapmak gerekirse arkadaşın üyeliğinin ömrünü de uzun görmüyorum,üç vakte kadar herşey olabilir
D C R' Alıntı: Bu Topicin ömrünün çok uzun olduğunu sanmıyorum Saniyeleri saymaya başlayın birazdan kilitlenir veya silinir aşırı reklam kokuyo Genişletmek için tıkla ... Ekleme yapmak gerekirse arkadaşın üyeliğinin ömrünü de uzun görmüyorum,üç vakte kadar herşey olabilir