Motorsuzluk tedavisi ve nurtopu gibi motor:hikaye +fotolar

doğuşcum hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah :queen:
dikkat et hız mız yapma sakın kaza haberin gelmesin seni burdan oraya pataklarım ona göre :queen:

ehlit içinde mutlaka kursa git derlere gir trafik kurallarını ve ilk yardımı sırf ehkiyeti alabilmek için değil olaki bir gün sana lazım olacak şekilde öğren bak bu kulağına küpe olsun :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
wb6vqt.jpg

Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :cat:

bunu öğrendiğin ii oldu :bounce:
Eh çok yazdık ......
[/IMG]
bütün apartmandakiler başımdaydı ve beni rahatlatmaya çalışıyorlardı.
SAKAL sizin apartman kaç haneli :silent: :silent: :silent: sende problem var galiba :silent: birde bütün apartman senden korkmuş olmalı ki ondan sakinleştirmeye çalışıyordur:bounce:
motorun hayırlı olsun bir daha da büyük konuşma emi kardeşimm :rendeer:

Siteye üye olduğum tarihten beri siteden çıkmaz oldum ve o kadar çok motor istiyordum.En sonunda oldu ama nasıl oldu pek iyi bişekilde olmadı.
Geçirdiğim günlerden baya bi stresliydim ve bigün anneme yine dedim anne alalım bi motor annem hayır almıycaz kesin kararımız bu dedi ve anneme bağırmaya başladığımı hatırlıyorum sonra kendime geldiğimde bütün apartmandakiler başımdaydı ve beni rahatlatmaya çalışıyorlardı. Ben meğersem sinir krizi geçirmişim, kafamı vurmuşum şişmişti o gün babam işten geldi ve önce psikoloğa sonrada motorcuları gezdik ertesi gün kararımızı vermiş bi şekilde motorcuya gidip motoru aldık motoru teslim almamız 4 gün sürdü. Şuan motorum 80 km de saşağıdaki resimde 77 gözüküyo çünkü sabah foto çektikten sonra gezdim:)
Şu an moralimi toplamaya çalışıyorum, soğumaya başlamıştım motordan ama gezdikten sonra motora karşı yoğun duygularım başladı:rendeer:

Eh çok yazdık sıra resimlerde
Benim haşmetim herkese yan bakar kimseden korkmaz:)

p8160835la8.jpg

Bizim haşmetin boyu baya uzun aslında ayaklarımım ucuyla basıyorum yere:pale: :)

p8160836id8.jpg

Birde önden bakış yapalım

p8160839nn2.jpg

Fotoğraf çektiğimi görünce hemen göz kırptı:):wiinkk:

p8160840mm0.jpg

Kilometre sayacını görmek isteyen

p8160837fu0.jpg

Bu da bizim haşmetin kardeşi geceleri kardeş kardeş yatıyolar bahçede

p8160841bv9.jpg

Eh son karizma pozuda aynadan ben vereyim:cherry: :)

p8160838du5.jpg

sakal : inan motoru kendim almış kadar sevindim. ben ilk üye oldugumdan beri senin nekadar motor istedigini biliyom her konuda "bizimde bir motorumuz olmadı" diyodun böyle çok yazını okudum. gerçekten çok sevindim hayırlı ugurlu olsun . bu arada korumalar kask felan var degil mii ??:cherry:
kazasız belasız ve cezasız günlerde kullanman dilegiylee :rendeer:

Dostum hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız gezmeyi en keyifli günlerini motosikletinin üzerinde geçirmeni nasib etsin :rendeer:

hayırlı olsun, dilerim başlangıçtaki kötü hikayeyi çabuk unutup keyifli gezinti maceralarını yazmaya başlarsın bir an önce.
aile içinde her şey olur, üzülme, düzeltecek fırsatın olacaktır bol bol

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim korumalarım daha tam değil fakat ehliyete yazıldım bugün:)
Motora çok sık binemiycem ehliyeti alana kadar.
Şimdi sadece 2 sorunum kaldı korumalar ve kışın veya yağmurlu havalarda motorumu koyacak bi yer bulmak lazım. Olmazsa üstünü örtüp bahçede bırakçaz:pale: :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben motoru alıcağımı soyledim babama hiç yorum yapmadı.sonra bir gun arabayı kullanıyorum boğaz koprusunun ortasındayız konu açıldı.hayır dedi.orda bende sinir krizi gecirmiştim.sonuc koprunun ortasında durduk ben cıldırmış gibiydim.babam direksiyoan gecti dukkana gitti ve ben motorumu almaya gittim.seni ii anlıyorum

En sonunda aldı :))

Doğus hayırlı olsun cok guzel motorun, Allah kaza bela vermesin, insallah bundan sonra istediğin hersey daha kolay yollardan olur.Bende cok istemistim motor,geceleri ruyama giriyordu, bir tane beğendim kafama taktim alacaktım evdekileri ikna edene kadar motor bitmisti.Motorun markası daelim history 125'di aşık olmustum motora.Bizimkileri ikna ettim kredi kartımın limitini yukselttim vs. ertesi hafta motomax'ın yolunu tuttum ama benim icin husran olmustu motor bitmisti.ondan sonra cin malı motora bineceğime beni strese sokcağına bende vazgeçtim ilerde insallah guzel bir scoooter alacağim kendime.Simdilik bisikletimle idare ediyorum ve cok seviyorum bisikletimi.
Bir sevdadır iki teker; tutulmayan bu sevdaya bilemez.

Çok istediğimiz birşey olmayınca sinir krizi... Profesyonel yardım almadan trafiğe çıkmayın... aman sinirli şekilde motora binmeyin, Allah korusun...

Keeway Matrix 150

doguscum;öncelikle motorun hayırlı ugurlu olsun.Allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah.gercektende nur topu gibi bir motor:queen: A/2 ehliyete yazılmış olmanada ayrı olarak cok sevindim oda hayırlı ugurlu olsun.:rendeer: darısı bizim basımıza.:cat:

sonunda aldın ne planlar yapayapa sonunda tahmin ettiğinden daha kolay oldu galiba.iyi günlerde kullan keyifli sürüşler:rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun doğuş kardeşim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok sevindim Doğuşçum.Sana daha önce desöylemiştim sabırlı ol mutlaka hayallerine kavuşacaksın diye dimi?
Gördün mü bak ne güzel oldu sonuç (gerçi biraz zor oldu ama olsun)
Kazasız belasız,keyifli sürüşler diliyorum sana...
Tabii ehliyetine kavuştuktan sonra !!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar