- Konu Yazar
Arkadaşlar Resme iyi bakın çünki şimdi okuyacağınız bir şekilde bununla ilgili bir deneyimimi anlatacak
2.5 aydır motorsuzum her gün 100km yakın motor kullanırdım. Şimdi ise otobüsler falan sıyırmış vaziyetteyim. Arabamda yok. Motoru sattığımda daha 1.dakikadan itibaren yaptığım hatayı anlamıştım ama çok geçti.
Artık motorsuzluğa dayanamıyordum, her gördüğüm motora yiyecekmiş gibi bakıyordum ha 1400cc ha 50cc hiç ayırt etmiyordum. Bunun bir hastalık olduğunu ve tedavi olmam gerektiğini anladım. Bununla ilgili araştırmalar yaparken dalmışım..
Uyanıyorum ve markete gitmek için evden çıkıyorum. Ev sahil tarafında ve maltepe sahildeki migrosa geliyorum. Tam içeri girecekken birden alışveriş arabaları gözüme çarpıyor artık gözüm hiç birşey görmüyor ve birden Alışveriş arabasını "MOTOR" gözüyle görüp "NEDEN OLMASIN ?" diyorum...
Alışveriş arabasını kaptığım gibi uzaklaşıyorum oradan bir yokuş aşağı alan bulup üzerine çıkıp basıyorum.. Sonra bir ara o kadar hızlanıyorumki kendimi e-5^te araba sollarken buluyorum...
İçimde birazcıkta olsa bi tatminkarlık oluşmuşken bi bakıyorum Alışveriş arabasının telleri gitmekten aşınmış ve arabayı elime alıyorum. Arabadan geriye bi tel kalıyor... Tam o sırada bir bakıyorum odamdayım. Abi rüyaya bak diyorum 2 saat gülmekten tutamadım kendimi
Soınra hakkaten evden çıkıp markete gittim. Alışveriş arabalarına bakıp gülmeye başladım. Motorsuzluk gerçekten bir hastalık arkadaşlar.
Not: Bu fotoğraf, Çin'de çekilmiş ve gerçek. Oysa bende rüyamda tıpkı bunun gibi bir olayı yaşadım
Hoşça
...
Son düzenleme: