Motorsuz motorcular

Biliyoruzki motorsiklete her gönül veren arkadaşımızın motorsikleti yok.Peki sizce bu arkadaslarımızı yeteri kadar düşünüp aramıza dahil ediyormuyuz.Motoru olmayan arkadasların bazen hafifçe dışlandıklarını gördüm ben bazı yerlerde.Sizin fikirleriniz?

NOT:KESİNLİKLE SİZLER İÇİN VE BU SİTE İÇİN DEĞİL GENEL KONUŞUYORUM :cat: :bestmt:

bence kayda deger 1 dıslanma yok aprillacan eger birazda varsa bu normal gibi--ben konumuzla alakasi olmayan 1 ornek vericem ben denizciyim nisanlim isletmeci benim okul arkadaslarim geldiginde kizin cani sıkılıyor bu cumarteside biz benim hatunun arkadaslariyla bulusmaya gitiik ben hemen biseşeri bahene ederek toz oldum..olayin icinde aktif olarak yer alan arkadaslarin bence bizleri azcikta dislamalari normal sanirim cunki 1 kullanici arkadasin 1 tartismada soyledigi seyler otomatik olarak diger kullanicilara cvp hakki taniyor ne biiliim bence (buna bende dahilim) henuz motor sahibi olmamis arkadaslarin ya kendilerine ayrilmis bolumlerde yazısmalari yada izleyicilige agırlık vermeleri uygun gibi--yada yine benim gibi istedigi bolume bodoslama dalip ozgurce davranmalari ama ilgisizliktende sikayet etmemeleri :)) ayrica pek cok foruma uyeyim burdaki insanlar daha sahiplenici ve takim ruhu tasıyor tanısma sayfasında kac kısı hosgeldın aramıza dedi acıkcası cok hosuma gıttı. :)

walla ben dışlamam, dışlatmamda , dışlanıyorum diyen sölesin gereğini yapalım

Başka sitelerde bilemem ama burada motoru olmayanda , olan kadar el üstündedir :thumleft:
DIŞLAMA DIŞLADIKÇA SIRA SANA GELECEKTİR ( Ne alaka ) :cherry:

Motorsuzlar, küçük hacimliler, 500'lük üstü, ağır abiler, endurocular...
Genelde hafiften vardır gerçekte. Ancak bu site HARİÇ.

Bu sitede kötü motorcu imajını silmek var,
Bu sitede dayanışma var, kardeşlik var,
Bu sitede yardımlaşma, bildiğini ortaya dökme var,
Bu sitede tecrübeye kulak verme var, saygı var, sevgi var,
Bu sitede hal-hatır, arayıp-sormak, ... var.
Dışlanmak yok, hissine kapılmak yok, olumsuz düşünmek yok, art niyet aramak yok.
Olumsuzlukların olmaması için pozitif düşünmeli, iyi niyetimizi ön plana çıkarmalıyız.
Diye düşünüyorum acizane olarak.

şiirde bile bu düzende kaliteli bir kafiye yoktur sereye eline ve yüreğine sağlık :thumleft: :cat: :flower:

ohyeah, bu sitede yeniyim motor almayı düşünüyorum (scoter) modele karar veremiyorum

benim de motorum yok ve dışlanmadım aksine içlendim :p , sadece bu siteye üyeyim nedeni ise çok çok iyi arkadaşlıklar kazanıp, motorlar hakkında daha iyi bilgilere sahip olduğum içindir, önümüzdeki ay hayırlısıyla motoruda aldımmıydı işlem tamam... :thumleft:

Bu sitede gördüğüm ve beğendiğim çok şey var. Kimse birbirini aşağı görmüyor, hakaret etmiyor. İnsanları ön yargısız kabul ediyorlar. Bu kadar farklı yaşlarda, farklı mesleklerde ve farklı motorlara sahip ve motorsuz insanın birarada olması bence büyük bir başarıdır.
Aprillacan'ın böyle hissetmesine neden olan şeyi bilemiyorum ama bazı birbirine takılmalar varsa bile bunlar çok sevimli: kendi yakın dostlarımıza hangimiz takılmıyoruz ki... Bu tip takılmalar samimiyetin göstergesidir diye düşünüyorum.
Hepinizden çok memnunum ve inanın çok seviyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru olmayan kımse dıslanmadı burda.hatta bazen b enım 87 puch u bıle begenenler oldu.herkes cok cıcı ınsan burda.bırbırını taanıyanda tanımayanda sevıyor .bundan sonrada kımsenın dıslanıcaanı sanmam.
senı sevıyorum :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar