motorsuz motorcu:)

Merhaba arkadaşlar,foruma bir süre önce kayıt oldum ama mesaj yazmak ve kendimi tanıtmak bu güne kısmetmiş.Ben Antalyadan Musa.Henüz bi motorsikletim yok ama motor tutkum gün geçtikçe artıyo:mrgreen:
Yeterli para biriktirebilirsem bu yaz bi tane cbr 125 almayı planlıyorum.Daha sonra bi Gt 250r,daha sonra da 600'lük bi motor.Bunun sonu gelmez:queen:

Forumları ve yazdıklarınızı takip ediyorum,motorlar hakkında az çok fikir sahibi olmaya başladım.Kendi motorumu almayı ve kullanmayı sabırsızlıkla bekliyorum.Keşke şu Motoshow fuarına da gidebilseydim.Neyse,mayıs ayında Antalyada da bi fuar olacakmış galiba,ona katılırım artık.
Motoru olan arkadaşları kazasız sürüşler diliyorum.

Oncelıkle hosgeldın :)
Valla benımde motorum yokken acayıp motor hastasıydım zaten bu ıs boyle oluyo motor aldıktan sonra gelmıyo bu tutku almadan once ınsanı kavuruyooo :) Ins en kısa zamanda hayal ettıgın ıstedıgın motoru alır kazasız belasız bınersın

Kardeşim Hoşgeldin önceLikle :) waLaa ben de henüz bi motor sahibi oLAmadım :) ama sağLık olsun ; uygun zaman uygun şartlar ve uygun motoru bekliyorum :) Herkesin gönlündeki motora kavusması dileğiyyLe :)

Herkese teşekkürler arkadaşlar,hoşbulduk.Ben de şimdilik sabretme aşamasındayım:)zamanı gelince motorumu alırım kesin.:cherry:
Bu yaz bitmeden olursa daha iyi olur tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar