benim yedek kaskım yok, kesinlikle 1 metre dahi gidecek olsa kasksız hiç kimseyi artcı olarak almıyorum. İlla binmek istiyorsan git kendine 1 kask al öyle bin diyorum. Hiç kimsenin sorumlulugunu taşıyamam, kaza anında birşey olsa
1. ölse veya yaralansa vicdanın rahat etmeyecek.
2. Artcının ailesi senin başının etini yiyecek (niye aldın, sen sebeb oldun, senin yüzünden öldü veya sakat kaldı)
3. Çok sevdigin motorundan bu olaydan sonra aşırı derecede soğuyacaksın (motorda sadece kendimiz olsak düzeldiğimiz zaman tekrar kullanmaya devam ediyoruz)
4. Trafik cezasının benim gözümde hiç bir değeri yok isterse 10 milyar yazsınlar (ölen öldükten sonra neye yarar)
5. son olarak şunu eklemek istiyorum
EĞER SEVMEDİĞİNİZ BİRİSİ VARSA ONU MOTORUNUZA ARTCI OLARAK ALINIZ ve KASK TAKMASI YÖNÜNDE UYARMAYINIZ (bu sözü şimdi uydurdum tamamen bana aittir)
Kısaca özetlemek gerekirse : her motor kullanıcısı ve artcısı gideceği mesafenin önemi olmamakla birlikte full koruma kullanması kendi hayatı ve ailesi için gereklidir ve olmak zorundadır. Malesef bizim ülkemizde özellikle yaz aylarında full koruma ile motor kullanan arkadaşlarımızın sayısı oldukça az
LÜTFEN ARKADAŞLAR DAHA DUYARLI OLALIM