Motorsikletli gencin bahçe sahibiyle imtihanı

Adamın kolu olmadığı halde arazisini savunuyor valla helal olsun ( bu arada konuşmaları anlamadığım için öyle düşündüm ) :)))

Yazık amk sırf reyting uğruna yaptığına bak.Adam diğerlerine bişey yapmıyor bu bilerek adama p**lik yapıyor.Böyleleri oldukça daha çok halk vs motosikletci olur :)

Kolu var yok farketmez. Kafama tırmıkla vurduğu an motordan inip dayıyı yatıştırmıştım.

Motorcu yolumu kaybettim , sadece çıkış arıyorum diyo.Adam elindekiyle vuruyo.Allah'ın dağını sahiplenen böyle tiplere kıl oluyorum.Geçen güzel manzaralı köy yolundan giderken çoban dedenin biri elindeki sopayı sallaya sallaya üzerime koşmaya başladı.Ne diyon dede diye dursaydım belki çoban köpeğini üzerime salacaktı.Başa bela almamak için transit geçmek lazım bu gibi durumlarda.Motorcu inse adamın kafasını gözünü dağıtır ama adamın arazisinde sen suçlu olursun.Kimseye derdini anlatamazsın.

Bu heriflerin çok videosu var buna benzer. Milleti çıldırtıp kendilerine saldırtıyorlar :cherry:
Başka bir dayının arazisine dadanmışlar bir videoda da. Adam balyozla saldırıyor bunlara :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar