Motorsikletlerinizi Şehirler arası Nakliyat yapmak için

Arkadaşlar Yeni Bir Nakliyatçı Platformu Oluşturuluyor

aklıma gelmişken burayada yazayım dedim..

www.nakliyetci.com yada Mozilla için www.nakliyatcı.com adresinde bir nakliyatçılar platformu oluşturuluyor..

bazen okuyorum forumda motorsikelimi nasıl gönderirim falan diye.. nakliyat yapılacak bütün şehirler vs.. yakındahizmete girecek şuahizmette az sayıda firma var o siteden müşteri olarak geldiğinizi söyleidğinizde Nakliyat firmaları kargo da %10 indirimde yapmaktadırlar ücrette ..

Yada Fiyat iste bölmünden teklif vererek nakliyecilerin sizi bulmasını sağlayabliyorsunuz

belki işe yarar diye Paylaşmak İstedim..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel, hayırlı olsun, mutlaka işe yarayacaktır, örneğin araba ile motosikleti başka bir şehre taşımak mümkün olmayınca buradan yardım alabilirim.:cat:

İşim gereği bende nakliyerehberim.com diye bir siteden yaralanıyorum.Aslında nakliyeciler için yararlı olduğu kadar zararlı da bir site

İşim gereği bende nakliyerehberim.com diye bir siteden yaralanıyorum.Aslında nakliyeciler için yararlı olduğu kadar zararlı da bir site

Bu siteyide öneririm alt yapısı yeni kuruldu ve bir hafta içinde baya bir iyi giriş yaptılar internete buranın özelliğide bir firma olmaması siz ister yukunuzu söyleyin ister miktarı fiyat isteyin nakliyeciler siiz arasın

sadece motorsikletiniz için değil
ev ofis buro ve iş malzmeleri gibi taşımalar içinde kullanabilirsiniz

Teşekkürler arkadaşım gün gelir faydası olur.:cat:

Mutlak Olacaktır çünkü
herzaman motorsikletimiz olmasa bile
diger ev ofis eşya yada benzer işler için lazım olacaktır

en uygun fiyatı ibrden fazla firma içinde almak baya bir işi ucuza getirebiliriz demek çünkü...

hepimize hayırlı olsun işimize yarayacak bişeyler çıkacaktır özellikle kış şartlarında

Hayırlı olsun nasıl birşey bu, alanla satanı bir arayı getirmek için mi sahibinden gibi falan ?

Mersin İl Temsilcisi
güzel konu ve araştırma olmuş...

emeğine sağlık

Hayırlı olsun nasıl birşey bu, alanla satanı bir arayı getirmek için mi sahibinden gibi falan ?

evet aynı şekilde ..

nakliyat firmaları ile normal müşterileri buluşturan aracı bir platform böylelikle seçenek ve uygun fiyat alma olasılığımız yükseliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar