Motorsikletler ve kediler :)

Pisi pisi , oyyy senin kedi canını , hayde yalla yalla...

Yarıldım gece gece , çok iyi:cat:

Şirketin önünde sapık bir kedi var, motosiklete sulanma konusunda level atladı resmen.

Seleden kovuyorum bagajı açmamı bekliyor, bagajı açıyorum içine atlıyor.

Bir gün seleyi kapatıp gideceğim sanırım :)

Büyük boy çöp poşeti aldım, seleye geçirip öyle kapatıyorum bagajı. En iyi çözüm bu gibi.Hem toz-toprak-yağmur-çamur da da işe yarıyor.

Büyük boy çöp poşeti aldım, seleye geçirip öyle kapatıyorum bagajı. En iyi çözüm bu gibi.Hem toz-toprak-yağmur-çamur da da işe yarıyor.

Ben artık iyice kafayı kırdım.

Kedi musallat olmasın diye selenin üstüne kaskımı koyup üzerine branda örtüyorum :)

Benim sapık kediye naftalin bile işe yaramadı inanılacak gibi değil, kedinin de tinercisi varmış.

Super Moderator
Tırmalama ve işeme olmadığı sürece benim için hiç mahsuru yok, ama bazi kediler oldukça arsız. Kapalı otoparkta, brandalı motorun içine girip tirnaklarini selede törpülüyor,top case üzerine çıkıp tırnakları ile çiziyor, o zaman hoş olmuyor ;)

Kedi asla öğrenebilen bir hayvan değil. Ne kadar kovalasan da yine oturuyor yine oturuyor. Sprey sıktım karabiber döktüm herşeyi denedim çare yok. Tırnak geçirmese sorun yok otursun da, tırnakları maket bıçağı gibi, sele örtüsü de dayanmıyor.

benimkinin anasını ağlatı bu "son of beach" ler. brandayı ne zaman kaldırsam bi tane çıkıyo altından.

İlk başta kovaladım yine geldi, sonra baktım masum masum uyuyor dokunmadım. Ama dün heybemin içine etmiş, tırnaklarını törpülemiş. Naftalin alıp koydum heybeye, sabah yoktu selenin üstünde. Bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak..

88OWya.jpg
[/url][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar