Motorsikletle fark edilmek için böylemi yapmak lazım yani

on numara olur walla :) kafama bişe takıldı hadi geceleri bu şekilde çözdük olayı gündüzleri ne yapcaz? onada bişe bulmak lazım. gündüz pek işe yaramaz gibi bunlar :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika ;)
Ama bununda yeterli olacağını zannetmiyorum ;)

güzel olmuş gerçekten

Türkiye için evet böyle yapmak lazım!
Fakat bununda yeterli olacağını sanmam Türkiyede...

bence eski atari oyunlarındaki bonuslara benziyorlar :mrgreen::mrgreen:

motosikletle trafikte farkedilmek için benim aklıma bişey geliyor ama sanırım sadece fantezi olmaktan öteye geçemiyor.aniden önünüze dalan bir otomobilmi?yada sizi ciddiye almayan yaya?yada benzeri şekilde heleki hayatınıza tehlikeye atabilecek tehlikeli bir oluşum.motorumuzda bir korna olacak. ama ne korna..hani filmlerde olurya zzzzıızzzoooonnnnnnngggggkkkk diye öttüğünde tek seferde araba camı filan patlatan o ses.tırlarda olur genelde.böyle bir kornayı motosikletten yiyen en delikanlı adam bile ölene kadar nerde motor görse selam durur bence...:queen::queen:

gece için çok iyi düşünülmüş, ben gündüz bunu kullanıyorum KESİNLİKLE fark ediliyorum taciz eden yok :queen:

motosikletle trafikte farkedilmek için benim aklıma bişey geliyor ama sanırım sadece fantezi olmaktan öteye geçemiyor.aniden önünüze dalan bir otomobilmi?yada sizi ciddiye almayan yaya?yada benzeri şekilde heleki hayatınıza tehlikeye atabilecek tehlikeli bir oluşum.motorumuzda bir korna olacak. ama ne korna..hani filmlerde olurya zzzzıızzzoooonnnnnnngggggkkkk diye öttüğünde tek seferde araba camı filan patlatan o ses.tırlarda olur genelde.böyle bir kornayı motosikletten yiyen en delikanlı adam bile ölene kadar nerde motor görse selam durur bence...:queen::queen:

Gemi kornaları var aslında herkes ondan takmalı ama akü nasıl kaldırır bilemem :p

Toplumumuz bizleri ezik olarak görüyor çevremde bu böyle bizim yobaz kültürümüzün motorculara alışması uzun zaman alacak..

Motosikleti
750x
Bu araç türkiyede trafiği tıkar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok güzelmiş ya : ) , çok tşk paylaşım için ....

bence eski atari oyunlarındaki bonuslara benziyorlar :mrgreen::mrgreen:

koptummm :mrgreen:bonus toplamak isteyenler çıkabilir diyosun yani :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar