Motorsikletinizin En çok Neyini?

ben motorumun deposu küçük ona sinir oluyom gezerken tık bitiyoo walla. 150 civarı yapıyo.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@danger
ben taşıyorum
zaten scooterları bu yüzden severim hem rahat sessiz
ortaya kasa
arkaya monitör:cherry:

bende scooterim kalkışına hastayım arabalar falan hepsinden hızlı kalkıyor trafikte sıkışmıyorum ama en sinir oldugum şey ise "abi kaç yapıyo??" "ne kadar yakıyo" gibi soruları günde 5-10 defa anlatmam oluyo...rüzgarınız bol olsun

motorumun sevmediğim bir yanı yok(asya t1) iyi ki motor almışım çok pratik şehir trafiğinde kullanmak ayrı bir güzel trafik derdi yok özellikle istanbul trafiği için her gün binmek lazım ilaç gibi her gün bir adet

musti81' Alıntı:
idare et türkçe gıt:salut:
rüzgar dedinde yaz olacak salacaksın kendini burda öyle bir yer var hafif meyilli çok geniş bir yol
meltem havasu esiyor hep ova gibi
kendimizi bırakırız motor kendi yolunu bulur
of of özledim ya:queen:

Bu duyguyu hissetmen için yazı beklemene gerek yokk ben bunu kışında sonbahar da yaşıyorum:cherry: önemli olan insanın kendini piknik motorcu sınıfından kurtarması :p dene emin ol başaracaksın motoru küstürtme kendine :cat:
Ben en çok benzin olayına hayranım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
üzerindeyken benimle bir bütün oluşunu, verdiği güvenlik hissiyle her türlü koşulda zorlanmadan yardımcım oluşunu seviyorum..

Hortlatma olayına karşı değilim. Daha önce açılmış konu başlıklarının bir kenara terkedilip unutulması hoş değil bence...

Motorumun en sevdiğim yanı sıcak havalarda motor ısındığında verdiği koku. Motor kokusuna bayılıyorum fakat maalesef soğuklarda o kokuyu alamıyorum.

Kuş markası arabaların yanından geçerken içine düşecekler gibi kendine baktırmasını :p

rolantide kedi gibi guruldamasını seviyorum, yürüme hızında dengeli gitmesini, koltukların kanepe gibi olmasını, rüzgarını...

Motorumu yeni almış olup hiçbir yerini sevmemezlik etmiyorum tek şikayetim noter masrafı ve ehliyet kurs ücreti ::158::::xs26::::huuuh::::angry2::::yanliss:::evil:::pl:

çok soğuk oluyor kışın.birde gittiğim yollar çok bozuk çok sarsılıyorum.motorumdan değil ama yollardan çok şikayetçiyim

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok soğuk oluyor kışın.birde gittiğim yollar çok bozuk çok sarsılıyorum.motorumdan değil ama yollardan çok şikayetçiyim

yazdan yaza binecek, kışın üşüdüm diye nazlanıp sızlanacaksam ne anladım ben motor sürmekten :queen: motorun zevki zaten bu soğuğu hissetmek.. giyimini öyle ayarlayacaksın ki hiçbir şey seni durduramayacak.. gezmenin ve özgürlüğün tadına varacaksın.. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
granajlarini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar