evet ninja 300 ile arasinda kaldim ve buna karar verdim hondada karar kilmamda evden cikip ise gidene kadar 3 tane honda yetkili servisi olmasininda katkisi oldu ve en onemlisi kim ne derse desin 2. elde hondadan daha hizli satilan makina yok fiyat konusundada herkez gibi bende fiyattan yana sikinti cektim fakat ezbere konusmaktansa diger markalarin son listelerine bakmakta yarar var tabiki 2.el guzel makinalar var fakat sifirin tadi baska fuardan once ninja 300 hep aklimdaydi fuara yamaha xj6 ile honda arasinda kaldim honda bana daha once belirtigim nedenden oturu ve goruntu olarak daha hos geldi daha 2 gun oldu fakat ben suanda bile motorumdan oldukca memnunum Allah herkeze gonlundeki motoru nasip eder insallahYanlış anlamazsanız bir soru soracağım.
Aklımda kaldığı kadarıyla 20.000'in biraz üzerinde fiyatı var. Seçim yaparken, bu fiyattaki diğer motorlar yerine (gerek 0 gerek 2. el) niye bunu tercih ettiniz? Sanırım 0 km olarak Ninja 300 dışında bu fiyatlarda başka Super Suport görünümlü makina yok, ondan mı?
evet ninja 300 ile arasinda kaldim ve buna karar verdim hondada karar kilmamda evden cikip ise gidene kadar 3 tane honda yetkili servisi olmasininda katkisi oldu ve en onemlisi kim ne derse desin 2. elde hondadan daha hizli satilan makina yok fiyat konusundada herkez gibi bende fiyattan yana sikinti cektim fakat ezbere konusmaktansa diger markalarin son listelerine bakmakta yarar var tabiki 2.el guzel makinalar var fakat sifirin tadi baska fuardan once ninja 300 hep aklimdaydi fuara yamaha xj6 ile honda arasinda kaldim honda bana daha once belirtigim nedenden oturu ve goruntu olarak daha hos geldi daha 2 gun oldu fakat ben suanda bile motorumdan oldukca memnunum Allah herkeze gonlundeki motoru nasip eder insallah
Fuardan aldığım motorumu bugun teslim aldım. Gerçekten çok güzel bir makina
Plaka sigorta anahtar teslim 20750
Bu motor cift silindir daha 2 gundur kullaniyorum 110 km yol yaptim yol bilgisayari ortalama 4.8 gosteriyor
Yakitin dahada dusecegini saniyorum cunku son 30 km hep bulundugum bolgede alistirma amacli kullandim surus pozisyonu rahat sadece yokus asagi inislerde kollara fazla yuk biniyor bu tabiki benim surus pozisyonumla alakali bir durum olabilir frenler icin soylenecek tek sey mukemmel ani frenlemelerde dahi cok stabil surusu genel olarak konforlu bir makina tabiki daha bircok yorum icin cok erken bir iki hafta sonra cok daha net olarak motorum hakkinda bilgilendirme yapicamkmde 22-23 kuruş yakıyor çok iyi...Peki sürüş pozisyonu,frenleri,aerodinamiği nasıl motorun?
Yakitin dahada dusecegini saniyorum cunku son 30 km hep bulundugum bolgede alistirma amacli kullandim surus pozisyonu rahat sadece yokus asagi inislerde kollara fazla yuk biniyor bu tabiki benim surus pozisyonumla alakali bir durum olabilir frenler icin soylenecek tek sey mukemmel ani frenlemelerde dahi cok stabil surusu genel olarak konforlu bir makina tabiki daha bircok yorum icin cok erken bir iki hafta sonra cok daha net olarak motorum hakkinda bilgilendirme yapicam
Yakitin dahada dusecegini saniyorum cunku son 30 km hep bulundugum bolgede alistirma amacli kullandim surus pozisyonu rahat sadece yokus asagi inislerde kollara fazla yuk biniyor bu tabiki benim surus pozisyonumla alakali bir durum olabilir frenler icin soylenecek tek sey mukemmel ani frenlemelerde dahi cok stabil surusu genel olarak konforlu bir makina tabiki daha bircok yorum icin cok erken bir iki hafta sonra cok daha net olarak motorum hakkinda bilgilendirme yapicam
Istanbul dayimistanbulda mısın kocaeli mi ?