Motorsikleti kış ayında korumak için neler yapabiliriz

Merhaba bende xmax 250 var
Kış ayında motorumu dışarıda bırakmak zorunda kalıcam vede kışın zorlu koşullarını karşı önlem almak istiyorum.

Motorsikleti korozyondan korumak için neler yapmalıyız gerçekten işe yarayan ürünler nelerdir. Piyasada bir çok ürün var koruduğunu iddaa eden

Benim baktıklarım 'Wd-40 - Scottoiler FS 365 - 3M 1600 Korozyon Önleyici Sprey - Würth Korozyon Pas Önleyici Koruma Spreyi

Gibi ürünler gözüme çarptı maksat bir yeri korurken başka bir yere bilinçsizce zarar vermemek benim endişem malumunuz xmax büyük bir kısmı plastik bu ürünleri kullanırken plastik aksamına zarar vermek istemiyorum. Yani biliçli bir şekilde nasıl önleyebiliriz koruzyon ve diğer etkenlerden şimdiden bu konuda tecrübesi olan ve bizimle paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim saygılar...

Ha bir de Nasiol ZR53 Nano Boya Koruma İlacı Seramik Kaplama olayı var bu tam olarak ne işe yarıyor verdiğimiz paranın gerçekten karşılığını veriyor mu yada tam olarak hangi markayı kullanmalıyız.

ilkin kış ayları olsa gerek, yoğsa spesifik olarak bir aydan mı bahsediliyor ?
yer neresi ?
son olarak harekete mani olmazsın.

valla be n kapalı biyer araştırıyotrum ama üzerini brandayla örtebilrisiniz

Ben aslında çözümü Koruyucu kimyasallarda arıyorum çünkü hergün kullanıcam ister istemez branda örtsem bile etkilenceğini düşünüyorum doğru kimyasallar işe yarayabilir.

Her gün kullanacaksan bir yerde yatmayacak ise zaten işleyen demir paslanmaz :)

Bakımlarını düzenli yapsan yeter bence :/

Üzerini brandayla ört yeter. Branda lastikleri de kapatsın. Birde brandayı örtmeden motor soğusun o kadar. Motosiklet, her hava koşulunda çalışacak şekilde üretilir. Fazla abartmayın. Bişey olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar