Dövüş sporu mertçe, gerçekten delikanlı gibi dövüşene karşı etkilidir, yoksa kara değil, kapkara kuşak sahibi 38.dan da olsan adam çekip dan! dan! diye vurur, cenazende 38.ci dan'dı yazık oldu derler. Savunma teknikleri bilmek eyvallah güzel bir şey de karşında sırtlan sürüsü olunca tek başına bir aslan olsan da arkadan yandan kalleşçe saldırana, gözünü kapatıp elindeki kalası kafana vurana işe yaramıyor aslanlık. Silah taşımak işinde de şöyle bir sorun var, geçen yıldı sanırım polisin biri sivil özel aracında kaza yapıyor, öndeki araçtaki adam balta ile iniyor saldırmaya, polis beylik silahını çekip adamı bacağından vuruyor baltayı yememek için, adam aracından kendi silahını alıyor ve polisi başından vurup öldürüyor. Al sana silah. Bu haberi izleyeniniz olmuştur sanırım. Yani silah şayet karşıdakinde de varsa ölümünüze bile sebep olabilir. Çözüm olabilmesi için karşıdakinde olmayacak da, siz de sinirinize hakim olup sadece havaya atacaksınız da, adam da ya da adam sürüsü de(ki onlar aslında adam değil, herifçioğlu) korkacak da sizin silah iş görecek falan. Ölme eşşeğim ölme, yaza yonca bitecek.
En güzeli mümkünse hiç bulaşmamak, tamam kardeşim sen haklısın deyip uzamak. Hele hele sizinle alakasız bir olayda bir kaç saçma sapan tipi ayırmaya kalkmak daha da fena. İlk mesajımda dediğim gibi eyvallah yanında kadın olan tek başına bir abiye yardım amaçlı motor grubu durup destek olabilir, ama adam çekip gittikten sonra sana ne uza oradan hemen ilerde dur polisi ara hemen meczuplar birbirine girdi bıçaklı sopalı diye, olsun bitsin. Ben bu tip her olayda zaman kaybetmeden hemen polisi arıyorum.