Motorsiklete İlk Adım Attığımdam Beri Başıma Gelenler - (Düzenlenmiş , Bol Nefesli )

R25 çıkalı daha yeni. Sen max 2 senelik falan motorcusun galiba. Geçişlerin çok dengesiz ve hızlı. Tecrübesiz olduğundanda nüsibetler peşini bırakmıyor. Tavsiyem etrafa hava atmak için motoru devir kesiciye sokacak şekilde boşta gaz verme. Sonra yatak sarar kol çıkartır falan sende şansızım, motor yorgunmuş zaten vs. dersin.

Alinti yapanlar yuzunden asagiya zor indim. Bide mobildeyim yapmayin boyle seyler.

Abi sende cikan parcalari mutlaka al.

Aldım aldım zaten en önemli parça kranktı onuda aldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------

R25 çıkalı daha yeni. Sen max 2 senelik falan motorcusun galiba. Geçişlerin çok dengesiz ve hızlı. Tecrübesiz olduğundanda nüsibetler peşini bırakmıyor. Tavsiyem etrafa hava atmak için motoru devir kesiciye sokacak şekilde boşta gaz verme. Sonra yatak sarar kol çıkartır falan sende şansızım, motor yorgunmuş zaten vs. dersin.

Keşke öyle yapsamda bu durum olsa ama beni görsen tanısan anlarsın zaten motorumu aldıgımdan beri 1 defa en fazla 2 defa kesiciye 2 saniyelik sokmuşumdur oda vites geçisinde boşa düştüyse ara gaz kaynamıştır arada o şekilde yoksa bende öyle birşey olmaz r25 ilk motorum degil ama ilk racing düzgün motorum diyebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar