Motorsiklete Elektronik Blow Off

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle merhaba motorcu abilerim kardeşlerim ,forumunuzda yeniyim ve size katılmak oldukça güzel :cat: Sizlere bir sorum olacak Mondial Drift MH125 Drift marka motoruma elektronik blow off takmayı düşünüyorum bu sizce mümkün mü, daha önce bunu yapan var mı ya da ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

NOT: Konuyu yanlış yere açtıysam affola bilgisizim..

Tam emin değilim ama vites düşürüldüğünde mi arttırıldığında mı cıss diye ses çıkaran alet galiba :sunny:

Bende gördüm Nette çok güzel ses veriyor,

Bende CROSS MOTORUMA ORMANDA DUYMAK İÇİN TAKABİLİRİM UCUZ BİŞİYSE EĞER :)

abilerim bu alet arabalara takılıyor gaz pedalına benim bildiğim gazı düşürdükçemi ne elekrikle çalısıyor çıff diye sey yapıyor vitesle çalısmıyor bıldıgım arabada

bide bunun orjınallerı var subaru larda olan 1000 tl mı ne hadı fıyatını geçtim arabanın turbosu cıkarttırıyor o sesı sıkısan turboyu dısarı mı ne verıyor :D öyle bişey bence motora yapılırsa güzel olur ama motoru garantı dısına cıkaracagı kesındır elektiriksel işlem yapıyorsun sonucta motorun biyerini yakabilirsin :)

Gazı bırakınca tıslayacak karbüratör ün uzerine rölanti vidasının olduğu yere birtane Switch uydurulursa neden olmasın ürünün dökümanlarına bakmak lazım bağlantı şemasına
Modifiye şahinde bile çooook çakma duran o ses motosikletle nasıl durur bilemedim

HUN

elektronik blow of bildiğin kapı zili arabalarda gaz pedalının altına koyuyolar anahtarı pedal anahtara deyince hoplarlörden çuff diye ses çıkıyor.Asıl blow off ayağını gazdan çektiğinde turboda biriken havanın turbonun pervanesine çarpıp pervaneye boşuna basınç yapmasını engelleyerek gereksiz havanın sesli bir şekilde atılmasını sağlayan bir alet bildiğim kadarıyla.fiyatlarıda kapı zili olanlar bile 100 tl civarında ve gereksiz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elbette biliyorum yani sadece turbolu arabalarda olan birsey ama sesi çok hoşuma gidiyor. Blow off denilen şeyi 100 kişiden 5i anca biliyordur bence sadece zevk amaçlıbenim takmak istediğim zaten çoğu kişi motordan geliyor sanacaktır :))

Olur tabi neden olmasin,sonucta gucu akuden alicaksin bi dugme koy gidona istediginde bas,ama bilenler baya guler bilmeyeni sasirtirsin ;)

Bende uzun uzun yazmistim, adamlar yazmis, gerek kalmadidi :D

Mutlu bayramlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar