Motorsiklet'e Dövme!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah yakında arn alıcam üzerine yapıştırmak için şekiller yaptırmak istiyorum elinizde güzel şekiller varsa alev veya ejderha gibi gönderirseniz çok iyi olur.Bir nevi mototuning.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
patatessogan kardes oyle seyler bızde bulunmaz.onları reklamcılara yada tunnıng ısıyle ugrasanlara sorcan.

patatessogan nerde oturduğunu yazmamışsın. istanbul sirkecideki motorcularda olcak güzel stickerlar.

Motosikleti
Su Motoru
:cherry: bakarken yakalandık. Ya bak sen ne yap biliyor musun? Gir bir tabelacıya orada onların katologları vardır oradan seç beyen veya kafandaki modeli çiz ver. Onlarda sana aynısını yapsınlar. TAbii motora air brush da yaptırabilirsin :p motor 2.250 üstünede 1.000 YTL verirsin air brush için. Tabii air brush mantık dışı olacağı için sana tabelacı yolları gözüktü hadi güle güle :king: ...

abi ben şey diye duymuştum çizip reklamcıya veryorsun o da stick yapıyo şeklini.Birde Lüleburgazda tuning dükkanı filan da yok öyleyse hiç olmazsa link verin

bende yaklaşık 350-400 tane dövme modeli var bana tarzını söyle sana uygun olanlardan birtane yolluyayım msn ye gelirsen daha rahat olur ok :rendeer:

Banada alew yada senin beğendiğin şekilleri yollarsanr sevinirim. MSN aşağıda :farao:

Süper Moderatör (BBRR)
ate0hf.jpg

ate54gg.jpg

drag517zk.jpg

drag1362wa.jpg

abi bu çirkin seyleri nasil yapistirirda, hergün bakarsiniz yaa :silent: :pr:
bir de bunlari millete gösterince, ''bak ben böyleyim.'' ''ben buyum.'' manasina gelmiyormu?
çoluk çocuk korar bunlardan, rüyalarina girer, kafayi bozar günahsizlar. :)
hayretsiniz vallahi :cherry:

İlginiz için saolun arkadaşlar.Güzel şekiller edindim sayenizde
abi bu çirkin seyleri nasil yapistirirda, hergün bakarsiniz yaa
bir de bunlari millete gösterince, ''bak ben böyleyim.'' ''ben buyum.'' manasina gelmiyormu?
Abi bazıları motorsiklete elcik filan takıyo ya bunu da öyle düşün.Yoo o manaya gelmiyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar