karbüratörlü scooterıma bugün taktım ayarı tutturdum ben on numara oldu o sesde çok hoşuma gidiyor şahsenEnjeksiyonlusunu bilmem ama karbüratörlü motorda gereksiz hem filtreleme yapmıyor ve kafa şişiren emme sesi geliyor hemde ayar tutmuyor, motor fazla hava alıyor onu telafi etmek için fazla benzin açmanız gerekiyor bir türlü adam gibi ayar tutturamıyorsunuz. Şart değilse takmayın.
Yaptığına eminsen ne güzel. 2 gün sonra konu açarsın sabahları zor çalışıyor, motora giden toz topraktan çekiş düştü diye.karbüratörlü scooterıma bugün taktım ayarı tutturdum ben on numara oldu o sesde çok hoşuma gidiyor şahsen![]()
ahahah abim 20 yıllık motor 10 senedir filtresi bile yoktu motorun dağ bayır heryeri gördü ölmüyo motor bende anlamadımYaptığına eminsen ne güzel. 2 gün sonra konu açarsın sabahları zor çalışıyor, motora giden toz topraktan çekiş düştü diye.
Enjeksiyonularda kendi ayarını yapar . Karbüratörlülerde benzin ayarını vs. tutturmak zor ama tutturduktan sonra bir fark olmaz. Açık hava filtresinin sesini sadece olgunlaşmış insanlar sevmiyor sanırım.enjeksiyonlu motoruma açık hava filtresi takmak istiyorum bi sorun sıkıntı olurmu sitede kimisi enjeksiyon kendi ayarını yapar demiş kimiside map hatası vs yazmış gerçeği nedir?
eyvallah usta deneyip göreceğiz artıkEnjeksiyonularda kendi ayarını yapar . Karbüratörlülerde benzin ayarını vs. tutturmak zor ama tutturduktan sonra bir fark olmaz. Açık hava filtresinin sesini sadece olgunlaşmış insanlar sevmiyor sanırım
Karbüratörü de büyütsün, bu kadar havaya yakıtta gerek. Bu kadar benzini ve havayı tutabilecek hacim de gerek, hacim yükseltme kiti taksın tamamdır torununun torununa verir motoru.Performans filtre koyduğunuzda egzosları da değişmelisin..Çıkışıda rahatlatmak gerekir.
susturucuları söksek yeterlimi sizcePerformans filtre koyduğunuzda egzosları da değişmelisin..Çıkışıda rahatlatmak gerekir.
enjeksiyonlu motor ustaKarbüratörü de büyütsün, bu kadar havaya yakıtta gerek. Bu kadar benzini ve havayı tutabilecek hacim de gerek, hacim yükseltme kiti taksın tamamdır torununun torununa verir motoru.
Tek silindirse motorun sesi çim biçme makinesi gibi çıkar. Trafikte bayağı bir küfür yersiniz, geceleri kulak çınlamasından uyuyamazsınız. Tarla gibi trafiğe kapalı alanlarda turlamak için kullanılacaksa düz boru takıp geçin hocam. Düz borunun çapı önemli. Egzozda geri basınç oluşmazsa düşük devirde tork düşer ve hava türbülanslı kalacağı için yeterince hızlı tahliye edilmez. Bu yüzden egzoza edilecek müdahale öncesinde hesaplanarak edilmelidir. Yine de susturucunun iptal edilmemesi taraftarıyım, yerine sizin modifiyeli motorun gücüne, hacmine ve silindir sayısına denk bir motorun egzoz sistemi takılabilir. Çıkma parça bulursanız kesip biçmeyle belki takılır ama birine yaptırmaya kalkarsanız işçilik pahalıya gelir.susturucuları söksek yeterlimi sizce
Eksozu da hepten söksün baya rahatlasın motor..Performans filtre koyduğunuzda egzosları da değişmelisin..Çıkışıda rahatlatmak gerekir.
Olmayabilir...susturucuları söksek yeterlimi sizce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
enjeksiyonlu motor usta