feragold buraya hazır bir metin koysan herkes onu gönderse daha pratik olur ve daha çok kişi gönderir. herkesin 3-5 tane mail hesabı var. hepsinden ayrı ayrı gönderirler.[/QUOT
hazır metin
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Gaziantep ilinde yaşayan bir motosiklet kullanıcısının paylaşımı üzerine iliniz şehir merkezinde uyguladığınız motosiklet yasağından haberdar oldum. Ayrıca birçok muhtelif noktalara yerleştirdiğiniz uyarı levhalarını da fotoğraflardan gördüm.
İzninizle şahsınızı ve konuyla ilgili insiyatif sahibi emniyet yetkililerini almış olduğunuz bu karardan dolayı kutlamak istiyorum. Her ne kadar gelişmiş Batı ülkelerinde motosiklet kullanımı kanunlar ve yerel idareler marifeti ile teşvik edilmekte ve kullanıcılara her türlü kolaylık sağlanmakta olsada millet olarak her konuda kendilerinden akıllı olduğumuza inanan birisi olarak motosikletlere karşı verdiğiniz mücadelede sizlerin yanında olduğumu bilmenizi isterim. Zaten motosiklet matah bir icat olsaydı büyüklerimiz vatandaşımıza bu konuda her türlü desteği verirdi diye düşünüyorum.
Sayın X’im, bir motosiklet kullanıcısı olarak içine düştüğüm bu illetten kurtulmanın yollarını arıyorum. Şimdiye kadar ne yaptımsa kendimi hep motosiklet üstünde buldum. Bende artık bir araba alarak diğer insanlar gibi park sorunu yaşamak, trafiğin sıkışmasına katkıda bulunmak, varacağım yere geç kalmak, boş yere benzin tüketerek milli serveti egzost borusundan havaya savurmak, yollara zarar vermek, kısaca çileden çıkmak istiyorum. Motosikletimle trafikte rahatça ilerlerken arabaların içine tıkılmış insanları gördükçe onlar gibi olmak istiyor, üzüntümden gözyaşlarımı tutamıyorum. Lütfen bana yardım edin!
Saygılarımla
--------------------------------------------------------------------------------------------------http://www.gaziantep-bld.gov.tr/hizmet/hizmet_ulasim.php
http://www.gaziantep-bld.gov.tr/hizmet/hizmet_ulasim.php
belediye başkanı
[email protected]
sencer isimli arkadaşımızdan alıntıdır